user
Ventilation fra A-Z

Ventilation fra A-Z

Ventilation fra A-Z

Ventilationskursus: Få kompetencer til at imødekomme branchens voksende behov

Ventilationskurset ”Ventilation fra A-Z” har eksisteret i mere end 25 år og er derved en af Danvaks ældste og mest velbesøgte kurser. Gennem hele kursets levetid har der konstant været behov for uddannelse inden for ventilation, da antallet af kompetente ventilationsteknikere og -rådgivere langt fra matcher det behov, der er for ventilation i branchen. Alle bygninger har brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem, men installationen er en kompliceret proces. Der er mange barrierer og overvejelser, som man skal tage højde for, og det kræver dybdegående viden om ventilationsfaget at projektere og installere systemet korrekt.

Den viden får du ved at deltage i Danvaks ventilationskursus. Vores undervisere har både teoretisk og praktisk erfaring og giver dig en grundlæggende gennemgang af ventilationsfaget, så du efter kurset kan gå direkte ud og bruge den viden og de kompetencer, du har fået.

Deltag på vores kursus om ventilation fra A-Z

Bliv medlem af Danvak og opnå fordele

Som medlem af Danvak får du adgang til aktiviteter til en attraktiv pris. Det betyder bl.a., at du vil kunne deltage i vores kursus om ventilation fra A-Z til en favorabel pris.

Som medlem af Danvak får du:

  • Gratis abonnement på HVAC magasinet
  • Attraktive priser på kurser
  • Gratis deltagelse i temamøder
  • Særpris på konferencer

 

Bliv medlem

Indholdet på Ventilation fra A-Z

Danvaks ventilationskursus er veltilrettelagt, så du bliver taget igennem alt det væsentlige – lige fra de grundlæggende funktionskrav til et anlæg, til hvordan en ventilationsløsning kan tage højde for særlige udfordringer og ønsker. Ved deltagelse på kurset, får du viden om:

  • Grundlæggende ventilationsteknik
  • Den nyeste viden på området
  • De nødvendige værktøjer
  • Teoretiske og praktiske løsninger
  • Hvordan du anvender teori i praksis

Sådan forløber ventilation fra A-Z

Underviserne gennemgår den grundlæggende ventilationsteknik, og du bliver præsenteret for aktuelle cases fra ”det virkelige liv”. Du får fyldt din faglige rygsæk op med både ny viden, inspiration, værktøjer og kompetencer.

Undervisningen er delt i 2 moduler fordelt på 2x3 kursusdage. Modul A handler om indeklima, dimensioneringsgrundlag og luftbevægelser, mens modul B handler om projektering, installation og drift. Ved kursets afslutning har vi været omkring ventilation fra A-Z.

Vi anbefaler, at du medbringer Danvaks to fagbøger i Varme- og klimateknik ”Danvak Grundbog” og ”Danvak Ventilationsteknik”, da en række formler m.m. fra bøgerne bliver anvendt på kurset. Medbring gerne lommeregner.

 

Læs mere

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til rådgivende ingeniører, entreprenører og fabrikanter på alle erfaringsniveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du som deltager få fyldt din faglige rygsæk med ny viden, inspiration, værktøjer og kompetencer. Underviserne sikrer et højt niveau, så du får så meget med efter deltagelsen som overhovedet muligt.

 

Relevante nyheder

25 april, 2023

Vi skal vænne os til 19 grader, god ventilation og hyppig udluftning

Vi skal spare på energien, men det har også potentielle sideeffekter. Hvis vi skruer ned og glemmer at lufte ud, risikerer vi mere skimmelsvamp, støvmider og flere sygedage, advarer professor...

15 marts, 2023

Kompetenceløft er vejen frem mod det “perfekte byggeri”

Af Ane Buch, formand for Danvak Vi har i Danmark en stærk byggesektor, der gennem mange år har arbejdet systematisk med at sikre udvikling i den måde vi bygger på...

5 januar, 2023

Steinerpigen fra Aarhus blev europæisk radonspecialist

Af Jens Otto Kjær Hansen, formand for Danvaks radonfaggruppe Maria Dugdale dukker op overalt på den europæiske radon-scene: Formand for UK Radon Association, executive committee medlem i European Radon Association...

2 september, 2022

Energieffektivisering skal på den politiske dagsorden

Af Michael H. Nielsen, bestyrelsesmedlem i Danvak Klimaforandringer, energipolitik og sikkerhedspolitik har fyldt meget i det seneste halve år. Ikke mindst den triste krig i Ukraine har gjort det lysende...

22 august, 2022

Radon? Ikke se, ikke høre, ikke tale…

Af Jens Otto Kjær Hansen, formand for Radon faggruppen i DANVAK Danmark er et af Europas mest letsindige lande hvad angår beskyttelsen mod helbredsskader fra radon. Radon giver øget forekomst...

Arrangementer hos Danvak

Aktiviteter

Her kan du tilmelde dig Danvaks kurser, temamøder og konferencer

Arrangementer hos Danvak

Bliv medlem

Bliv medlem af Danvak allerede i dag, og få glæde af alle fordelene

Arrangementer hos Danvak

Boghandel

Hos Danvak deler vi faglig viden. Se nærmere på udvalget af faglitteratur i vores webshop

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks