user
Om Danvak

Om Danvak

Danvak er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og IDA HVAC

Danvak

Danvak er et fagligt netværk for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Foreningen er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og IDA HVAC, der er et fagteknisk selskab i Ingeniørforeningen IDA. Danvak arbejder for at højne medlemmernes kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, møder, kurser, konferencer og faglitteratur. Faglighed og netværk er omdrejningspunktet for Danvaks aktiviteter.

+

=

Bliv medlem af Danvak og styrk dit faglige netværk samt dine faglige kompetencer

Medlemmer

Danvaks medlemmer repræsenterer værdikæden i byggebranchen relateret til HVAC, energi og indeklima. Dvs. bygherre, rådgivende ingeniører, entreprenører, producenter, driftsansvarlige samt ingeniørstuderende, undervisere og forskere ved landets uddannelsesinstitutioner.

Aktiviteter

I Danvak mødes fagligt ligesindede for at hente ny inspiration til det daglige arbejde. Gennem deltagelse temamøder, kurser og konferencer giver Danvak dig mulighed for at udvikle dine kompetencer og opbygge netværk.

Temamøderne arrangeres af faggrupperne i Danvak og har altid relation til praktiske eller teoretiske områder inden for fagområderne HVAC, energi og indeklima.

Få det fulde overblik over fremtidige aktiviteter her.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks