user

Betaling

Priser

Både private, ansatte i virksomheder og offentlige institutioner kan tilmelde sig arrangementer eller købe bøger i boghandelen. Derfor er alle priser på hjemmesiden opgivet både med og uden moms.

Tilmelding til kurser og konferencer til medlemspris eller køb af bøger til medlemspris kræver et medlemskab af VVS Teknisk Forening eller IDA HVAC.

Indmeldelse i VVS Teknisk Forening kan ske her.
Indmeldelse i IDA HVAC, kan ske her.

Se vores øvrige medlemsbetingelser her.

Pris ved tilmelding til både grundkursus og udvidet kursus

Tilmelder du dig til begge kurser, kan du opnå 10% rabat på det samlede deltagergebyr. Rabatten træder i kraft ved samtidig tilmelding til begge kurser og vil fremgå af fakturaen.

 

Mængderabat

Flere deltagere fra samme virksomhed
Ønsker flere personer fra samme virksomhed at deltage i et specifikt kursus eller konference, kan vi tilbyde 5% rabat på deltagergebyret ved samtidig tilmelding af 2 personer og 10% rabat på deltagergebyret ved samtidig tilmelding af 3 personer m.fl. Kontakt sekretariatet på 36369063 for at aftale nærmere.

Tilmelding til flere kurser
Man kan med fordel tilmelde sig flere kurser på en gang. Ved samtidig tilmelding til 2 kurser tilbyder vi 10% rabat på det samlede deltagergebyr. Ved samtidig tilmelding til 3 kurser tilbyder vi 15% rabat på det samlede deltagergebyr. Dette forudsætter at det er samme person, der tilmelder sig kurserne. I tilfælde af afbud, kan man blive overført til andet kursus, men kan ikke tilbyde pladsen til en anden kollega.

 

Betaling

Det er muligt at betale med kreditkort eller få tilsendt en faktura. Man kan anvende følgende betalingskort i webshoppen: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Vælger man at får tilsendt en faktura, er det købers ansvar at opgive korrekte og tilstrækkelige faktureringsoplysninger. Hvis køber opgiver forkerte eller utilstrækkelige oplysninger, der betyder at Danvaks sekretariat skal udstede en ny faktura, forbeholder Danvak sig ret til at opkræve et omfaktureringsgebyr på 250,00 kr. eksklusive moms.

Faktura skal betales senest 20 dage (netto) efter udstedelesdato. Ved for sen betaling af faktura opkræves 1,5% renter pr. påbegyndt måned og et gebyr på 100,00 kr. eksklusive moms.

 

Særlige regler for juniormedlemmer

For juniormedlemmer er det kun muligt at betale med kreditkort

 

2 års reklamationsret

Alle køb i Danvak foretages i henhold til dansk lovgivning, og er dermed dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, ombyttes eller refunderes den. Henvendelse om reklamation skal ske til info@danvak.dk.

 

Forbehold

Der tages forbehold for force majure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks