user
Varmeanlæg fra A-Z

Varmeanlæg fra A-Z

Varmeanlæg fra A-Z

Forstå kravene til vandmængdefordeling og regulering i varmeanlæg

I Danmark opfylder kun 10 % af varmeanlæggene kravene i BR18 og DS 469, og mange faktorer bidrager til, at resterende 90 % ikke fungerer optimalt. Årsager som misvedligehold, manglende balancering, gamle anlæg, forældet viden blandt fagfolk og dårlig vandkvalitet spiller alle en rolle i, at varmeanlæg ikke lever op til de nødvendige standarder eller yder optimalt.

Hvis du ønsker, at dine anlæg skal være blandt de 10 %, der opfylder nutidens krav til komfort og energieffektivitet, er det tid til at opdatere dig på den tekniske udvikling og de aktuelle myndighedskrav inden for varmeanlæg. Hos Danvak tilbyder vi kurset "Varmeanlæg fra A-Z," som giver dig en grundig indføring i de krav og standarder, et varmeanlæg skal opfylde.

Deltag i kursus og få styr på varmeanlæggets ABC

Bliv medlem af Danvak og opnå fordele

Som medlem af Danvak får du adgang til aktiviteter til en attraktiv pris. Det betyder bl.a., at du vil kunne deltage i vores kursus om varmeanlæg fra A-Z til en favorabel pris.

Som medlem af Danvak får du:

  • Gratis abonnement på HVAC magasinet
  • Attraktive priser på kurser
  • Gratis deltagelse i temamøder
  • Særpris på konferencer

 

Bliv medlem

Indholdet på varmeanlæg fra A-Z

På kurset ”Varmeanlæg fra A til Z” bliver alle aspekter af projektering af varmeanlæg gennemgået i både teori og praksis, herunder:

  • Opbygning af forskellige typer af varmeanlæg
  • Udformning og drift af forskellige former for varmegivere
  • Regulering af varmeydelser
  • Teoretiske og praktiske forhold omkring pumper
  • Valg af kompletterende komponenter
  • Metoder til at sikre korrekt vandbalance

Udover at opdatere din faglighed giver ”Varmeanlæg fra A-Z” dig også mulighed for at styrke dit netværk. På kurset møder du både folk, der projekterer, installerer og drifter varmeanlæg.

Sådan forløbet kurset

Formålet med ”Varmeanlæg fra A-Z” er at gøre dig i stand til at planlægge, projektere, installere og/eller drifte varmeanlæg efter de nyeste retningslinjer, som på nuværende tidspunkt omfatter kravene i BR18 og DS 469.

Undervisningen er primært tilrettelagt som foredrag. Undervejs vil du blive introduceret for forskellige typer beregningssoftware, som du fremover kan bruge i dit daglige arbejde med varmeanlæg.

Varmeanlæg fra A-Z” forløber over 4 dage, som er inddelt i 2 moduler af 2 dages varighed. Hver dag tager vi hul på et nyt emne, og ved kursets afslutning har været omkring varmeanlægget fra A-Z.

 

Læs mere

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset i varmeanlæg fra A-Z henvender sig til alle, der vil have indgående viden omkring udformning og drift af varmeanlæg. Kurset er primært for rådgivende ingeniører, men også interessant for maskinmestre, vvs teknikere, driftsfolk, sælgere fra leverandører m.fl.

 

Relevante nyheder

25 april, 2023

Vi skal vænne os til 19 grader, god ventilation og hyppig udluftning

Vi skal spare på energien, men det har også potentielle sideeffekter. Hvis vi skruer ned og glemmer at lufte ud, risikerer vi mere skimmelsvamp, støvmider og flere sygedage, advarer professor...

15 marts, 2023

Kompetenceløft er vejen frem mod det “perfekte byggeri”

Af Ane Buch, formand for Danvak Vi har i Danmark en stærk byggesektor, der gennem mange år har arbejdet systematisk med at sikre udvikling i den måde vi bygger på...

2 september, 2022

Energieffektivisering skal på den politiske dagsorden

Af Michael H. Nielsen, bestyrelsesmedlem i Danvak Klimaforandringer, energipolitik og sikkerhedspolitik har fyldt meget i det seneste halve år. Ikke mindst den triste krig i Ukraine har gjort det lysende...

24 januar, 2022

Byg rigtigt første gang

Interview med Claus Andreasson, Generalsekretær i Danvak Bæredygtigheden skrider, hvis ikke nye bygninger opføres optimalt første gang. Anlæg og drift skal tænkes sammen, og branchen skal være bedre til at...

13 januar, 2022

Klimagodt nytår!

Af Michael H. Nielsen, ledelses- og forandringskonsulent. Tidl. direktør i Dansk Byggeri og bestyrelsesmedlem i Danvak.  Vi var vist en del, der tilfredse nippede en ekstra gang til champagnen efter...

26 august, 2021

Kompetencer: Vores største mulighed og trussel

Af Ane Buch, formand, Danvak 35 millioner bygninger i EU skal klimarenoveres. Det er i hvert fald et af EU-Kommissionens bud på, hvad der skal til for at opfylde de...

Arrangementer hos Danvak

Aktiviteter

Her kan du tilmelde dig Danvaks kurser, temamøder og konferencer

Arrangementer hos Danvak

Bliv medlem

Bliv medlem af Danvak allerede i dag, og få glæde af alle fordelene

Arrangementer hos Danvak

Boghandel

Hos Danvak deler vi faglig viden. Se nærmere på udvalget af faglitteratur i vores webshop

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks