user
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

DS 447:2021 Ventilation i bygninger

DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Den nye DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Et velfungerende ventilationsanlæg er afgørende for en bygnings komfort, indeklima, sikkerhed og økonomi. For dem, der arbejder med ventilation, er løbende faglig opdatering essentiel for at følge udviklingen.

I 2021 blev den danske standard for ventilation i bygninger, DS 447, opdateret. Hvor tidligere udgaver kom med anbefalinger og opfordringer til ventilationsanlæg, stilles der i DS 447:2021 markant flere krav både til anlæggets egenskaber, men også til de involverede parter som f.eks. entreprenører og installatører. Derudover er der kommet en del ny information til, herunder en udvidelse af standardens afsnit om dokumentation og aflevering af projekter.

På Danvaks kursus ”Den nye DS 447:2021 Ventilation i bygninger” får du en grunding indføring i standarden for ventilation i bygninger.

Deltag i kurset DS447:2021 Ventilation i bygninger

Bliv medlem af Danvak og opnå fordele

Som medlem af Danvak får du adgang til aktiviteter til en attraktiv pris. Det betyder bl.a., at du vil kunne deltage i vores kursus DS447:2021 ventilation i bygninger til en favorabel pris.

Som medlem af Danvak får du:

  • Gratis abonnement på HVAC magasinet
  • Attraktive priser på kurser
  • Gratis deltagelse i temamøder
  • Særpris på konferencer

 

Bliv medlem

Indholdet på DS447:2021

På kurset vedrørende ventilation i bygninger vil følgende emner blive gennemgået:

  • En præsentation til DS 447:2021 og dens opbygning
  • Forudsætninger og inputparametre for beregning af indeklimaet
  • De tre former for ventilation: mekanisk, naturlig og hybrid
  • Prøvning, indregulering, aflevering, dokumentation og drift af ventilationsanlæg

Undervejs vil underviseren inddrage relevante emner fra bygningsreglementet og forskellige standarder, herunder standarden for brandsikring af ventilation.

Sådan forløber kurset

Ved deltagelse på kurset om ventilation i bygninger, får du en dybdegående introduktion til DS 447:2021, så du bliver i stand til at bruge standarden i dit daglige arbejde.

På kurset gennemgår vi de forskellige emner og afsnit, så du både bliver bekendt med standardens opbygning og indhold. Efter du har deltaget på kurset, ved du, hvordan du bruger normen til at undersøge forskellige arbejdsmæssige problemstillinger, og du bliver forberedt på, hvordan du finder svar og information i normen.

Kurset forløber over én enkelt dag fra 8-16. Selve undervisningen er tilrettelagt som forelæsningsmoduler, hvor underviseren gennemgår kursets forskellige emner. Undervisningen består i høj grad også af faglige diskussioner, hvor du og resten af kursets deltagere har mulighed for at vende jeres egne spørgsmål og erfaringer.

 

Læs mere

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset om ventilation i bygninger henvender sig til dig, der arbejder med forskellige faser af et ventilationsanlægs konstruktion eller drift. Du kan fx være bygherre, arkitekt, rådgiver, entreprenør, installatør eller driftspersonale.

 

Relevante nyheder

15 marts, 2023

Kompetenceløft er vejen frem mod det “perfekte byggeri”

Af Ane Buch, formand for Danvak Vi har i Danmark en stærk byggesektor, der gennem mange år har arbejdet systematisk med at sikre udvikling i den måde vi bygger på...

24 januar, 2022

Byg rigtigt første gang

Interview med Claus Andreasson, Generalsekretær i Danvak Bæredygtigheden skrider, hvis ikke nye bygninger opføres optimalt første gang. Anlæg og drift skal tænkes sammen, og branchen skal være bedre til at...

26 august, 2021

Kompetencer: Vores største mulighed og trussel

Af Ane Buch, formand, Danvak 35 millioner bygninger i EU skal klimarenoveres. Det er i hvert fald et af EU-Kommissionens bud på, hvad der skal til for at opfylde de...

6 august, 2021

EU Kommissionens Fit for 55 procent CO2 reduktion

Af Michael H. Nielsen, underdirektør i DI Dansk Byggeri og bestyrelsesmedlem i Danvak EU-Kommissionen har netop præsenteret klimapakken ”Fit for 55”, der skal vise vejen til EU-landenes nye klimamål om...

25 juni, 2021

Bæredygtighed som forretningsgrundlag

Af Michael H. Nielsen, underdirektør i DI Dansk Byggeri og bestyrelsesmedlem i Danvak Bæredygtighed er for alvor kommet på dagsorden i bygge- og anlægsbranchen. Lad mig i flæng nævne strategi...

3 juni, 2021

Hvorfor interesserer EU sig for kvaliteten af bygninger?

Kvaliteten af bygninger og kvaliteten af ombygninger har en direkte sammenhæng med energiforbrug. Det europæiske forskningsprojekt QUEST har kortlagt disse sammenhænge og lavet et værktøj, der viser cost-benefit ved investering...

Arrangementer hos Danvak

Aktiviteter

Her kan du tilmelde dig Danvaks kurser, temamøder og konferencer

Arrangementer hos Danvak

Bliv medlem

Bliv medlem af Danvak allerede i dag, og få glæde af alle fordelene

Arrangementer hos Danvak

Boghandel

Hos Danvak deler vi faglig viden. Se nærmere på udvalget af faglitteratur i vores webshop

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks