user

Spørgsmål til 4×4 indlægsholder Peter Yde Jantzen

Peter Yde Jantzen er uddannet civilingeniør fra DTU, og arbejder i COWI som ledende specialist indenfor bygningsenergi og indeklima. Han har som en del af denne rolle ansvaret for at definere og udvikle COWI’s ydelser og faglighed indenfor området. Siden sin ansættelse i COWI har Peter beskæftiget sig med et bredt udsnit af projekter i alle størrelser – dog primært som fagansvarlig/disciplinleder på store projekter indenfor kontorbyggeri, hospitaler og pharma. Derudover har han været med til at udvikle en række af COWI’s softwareløsninger, metoder og beregningstandarder på energi- og indeklimaområdet.

Indlægstitel: Hvordan designer man et bæredygtigt indklima?

Beskriv emnet for dit indlæg
Hvordan designer vi indeklima og systemer på en bæredygtig måde? Det findes der ikke et enkelt svar på. For hvad er et bæredygtigt indeklima? Og hvad er den bæredygtige systemløsning, når vi tager højde for fremtidigt klima, fremtidig fleksibilitet, energi- og materialeforbrug? Indlægget vil beskæftige sig med eksempler på komplekse problemstillinger inden for netop dette spændingsfelt, hvor vi som rådgivere skal navigere med et enkelt mål – minimal CO₂ udledning – men et tilsvarende komplekst løsningsrum. Derudover vil fokus være på hvilke eksisterende værktøjer, vi kan gribe til for at forenkle og overskue kompleksiteten, og hvilke værktøjer og læringer, vi som branche mangler for at komme videre mod målet.

Hvorfor er det vigtigt at dykke ned i dette emne?
Det er afgørende, at vi i branchen får en større forståelse af klima-påvirkningen fra indeklima og de systemer, der skal til for at sikre det.

Hvad får man ud af at deltage?
Ved at høre indlægget vil man få indsigt i, hvordan man designer et bæredygtigt indeklima.

Hvem er dit indlæg interessant for?
Det vil være interessant for alle rådgivere indenfor indeklima.

4 årlige events med 4 unikke temaer. Hvert event varer 4 timer fordelt på 4 indlæg.

Læs mere om 4×4 by Danvak eventet Det bæredygtige indeklima her

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks