user

Spørgsmål til 4×4 indlægsholder Kasper Lynge Jensen

Kasper Lynge Jensen er chef for digitalisering og sunde bygninger hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S. Kasper er uddannet som civilingeniør fra DTU med speciale i indeklima. Han har i mange år arbejdet som både forsker og rådgiver omkring påvirkningen af de fysiske rammer på produktivitet og indlæring af brugerne i bygninger, data fra sensorer og styring af indeklimaet.

Titel på indlæg: Europaplads 8 – Danmarks (måske) mest digitale bygning

Beskriv emnet for dit indlæg
Søren Jensen A/S har siden 2014 arbejdet med digitalisering, nye teknologier samt rådgivning af bygningsejeres digitale rejse. Med virksomhedens nye lejemål på Europaplads 8 i Aarhus prøver vi at tage skridtet endnu videre. Vi vil gøre lejemålet til Danmarks mest digitale bygning. Jeg vil fortælle om tankerne bag de konkrete systemintegrationer, men også om de generelle barrierer og muligheder, der findes på rejsen for at digitalisere bygningerne.

Hvorfor er det vigtigt at dykke ned i dette emne?
Formålet med indlægget er at give inspiration til, hvordan andre kan arbejde med digitaliseringen af bygninger, men også at diskutere de strukturelle udfordringer, der er i dag eksisterer for at kunne komme videre med digitaliseringen og arbejdet hen mod reelle smarte bygninger.

Hvad får man ud af at deltage?
Jeg kommer med nogle tanker og refleksioner, der forhåbentlig kan inspirere til at gå i gang med det digitale bygningsprojekt.

Hvem er dit indlæg interessant for?
Indlægget vil være interessant for bygherrer, rådgivere og leverandører.

Hvem er dit indlæg interessant for?
Indlægget vil være interessant for bygherrer, rådgivere og leverandører.

4 årlige events med 4 unikke temaer. Hvert event varer 4 timer fordelt på 4 indlæg.

Læs mere om 4×4 by Danvak eventet Jagten på den smarte bygning her

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks