user

4×4 event – Jagten på den smarte bygning

Vi byder velkommen til en banebrydende mini-konference, hvor fremtidens smarte bygninger står i centrum.

Dette 4×4 by Danvak event er din indgang til at udforske, designe og realisere intelligente, effektive og komfortable bygningsmiljøer.

Få viden, du kan anvende i morgen for at skabe de kommende smarte, energioptimerede og bæredygtige bygninger, vi alle drømmer om.

Din deltagelse sikrer dig ikke blot indsigt i de seneste tendenser, men også viden, som direkte kan omsættes i dine fremtidige projekter.

 

Lær i dag:

  • Hvad gør man ude i verden?
  • Hvad skal den smarte bygning kunne?
  • Hvem skal involveres i design af BMS/CTS?
  • Hvordan ser en bygherre, rådgivende ingeniør og en driftsperson på den smarte bygning?

 

Brug i morgen:

  • Inspiration til hvordan du kan få en bedre smart bygning
  • Ideer til hvordan du kan tilpasse den nye generations krav til en bygning
  • Indsigt i Smart Rediness Indicator (SRI) og Ecodesign-krav til smart applikations
  • Hvordan du håndterer data og digitalisering af et byggeri

 

Banebrydende internationale projekter og praktisk eksempler på smarte løsninger

Gennem en kombination af global inspiration og praktiske eksempler vil du få indsigt i, hvordan vi kan inkorporere smarte løsninger i bygninger i dag, der kan forbedre energieffektivitet, arbejdsmiljø og livskvalitet. Vi dykker ned i de nyeste teknologier og strategier med eksempler fra banebrydende internationale projekter.

 

Hvordan kan data anvendes?

Bliv inspireret af førende danske eksperters arbejde med smarte bygninger, der allerede skaber mærkbare ændringer. Med en praktisk Top Down tilgang diskuterer vi, hvordan data kan udnyttes til at forbedre både bygningsdriften og brugeroplevelsen, giver dig idéer til at tage beslutninger på et oplyst grundlag, der kan implementeres i dine kommende projekter.

 

Paneldebat om fremtidens smarte bygning

Gennem en interaktiv paneldebat får du ikke kun indsigt, men også mulighed for at få idéer til fremtidige løsninger, du kan tage med hjem. Dette er din chance for at ikke blot forstå fremtiden for smarte bygninger, men også at blive en del af den, skabe forandringer og netværke med branchens førende specialister på området.

 

Programmet er udarbejdet af faggruppen Danvak Smart Building i tæt samarbejde med Energiforum Danmark.

Se det fulde program via knappen “Program & tilmelding”.

 

Samarbejdspartner:

 

Indlægsholdere

Niels Boel, Market Director, Building Consultancy, FORCE Technology

Mødefacilitator

Gennem Niels Boels nuværende stilling og arbejde i Energiforum Danmark har Niels haft mulighed for at dykke længere ned i området Smart Buildings, Smart Home Technology, IoT og Sustainability med ambitionen om at forbedre energieffektiviteten, indeklimaet og kvaliteten af professionelle bygninger.

Niels har stor interesse for energi- og klimaløsninger, vedvarende energi, energifleksibilitet og energieffektivitet, og er en aktiv debatør i branchen, når det gælder den bæredygtige og grønne dagsorden.

Christian Holm Christiansen, Seniorkonsulent, Teknologisk Institut

Indlægsholder

Christian Holm Christiansen er civilingeniør og har deltaget i en række projekter om anvendelse af data og styring af tekniske installationer i bygninger.

Han har desuden stået i spidsen for den danske test af EU’s Smart Readiness Indicator (SRI) og har fulgt EU-arbejdet om mulige ecodesign-krav til smart appliances og bygningsautomation (BACS).

Dorte Nørregaard Larsen, Direktør, Energiforum Danmark

Moderator i paneldebatten

Dorte har de sidste 20 år stået i spidsen for Energiforum Danmark og her har hun bl.a. haft fokus på og arbejdet for, at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie samfund.

Dorte vil være facilitator i dagens paneldiskussion, hvor vi vil stille skarpt på Intelligente bygninger.

Heine Knudsen, Enhedschef, Center for Ejendomme, Region Hovedstaden

Bygherre repræsentant i paneldebatten

Med mange år i industrien hos bl.a. Schneider Electric Denmark A/S, som udvalgsmedlem i Dansk Industri Byggematerialer, bestyrelsesposter og nu som Enhedschef for Center for Ejendomme, Region Hovedstaden, vil Heine repræsenterer bygherren i denne paneldiskussion.

Center for Ejendommes mission er at skabe, drive og optimere sunde og bæredygtige bygninger og faciliteter til hospitalsvæsnet i Hovedstadsregionen.

Set ud fra dette synspunkt skal Heino således stille brugernes krav til rådgiveren og driften, så brugerne får den bedste bygning og mest optimale bruger oplevelse.

Theis Hertz, Kompetencechef BMS, Artelia Danmark A/S

Rådgiver repræsentant i paneldebatten

Theis vil således repræsentere rådgiveren i et byggeprojekt, hvor Smart Building-løsninger skal anvendes.

Med mere end 14 år som projektleder og projekterende inden for bygningsautomatik, er Theis en velfunderet og erfaren rådgiver. I den periode har fokus været på at lave tekniske løsninger, som kan gøre bygninger mere energieffektive og mere intelligente.

Martin Hansen, Director Sustainability, Installations Commercial, DEAS

Drift repræsentant i paneldebatten

Efter en lang række år i industrien indenfor CTS har Martin de sidst 7 år arbejdet dels i Brøndby kommune og hos DEAS med CTS-rådgivning, energioptimering og drift.

Driften af en bygning ses ofte som det der kommer til sidst og ikke bliver inddraget helt fra et byggeris projektering – er det rigtigt og giver det mening?

Kasper Lynge Jensen, Chef for Digitalisering og Sunde Bygninger, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S

Indlægsholder

Kasper er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i indeklima.

Han har i mange år arbejdet både forskningsmæssigt og som rådgiver omkring påvirkningen af de fysiske rammer på produktivitet og indlæring af brugerne i bygningerne. Data fra sensorer og styring af indeklimaet har fyldt meget i dette arbejde.

Det sidste års tid har Kasper dykket meget mere ned i den grundlæggende forståelse af datahåndtering og generel digitalisering af byggeriet.

Kasper har en Ph.d. i de økonomiske konsekvenser af indeklimaets negative effekter på kontoransattes produktivitet.

 

Bemærk, at medlemmer af Energiforum Danmark og Maskinmestrenes Forening kan deltage i eventet til ordinær medlemspris.

Notér blot EFD eller MMF i kommentarfeltet (deltagerkategorien Ikke medlem) ved tilmeldingen, så sørger Danvaks sekretariat for, at den aftalte rabat fremgår af fakturaen.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks