user

4×4 event – Jagten på den smarte bygning

Vi byder velkommen til en banebrydende mini-konference, hvor fremtidens smarte bygninger står i centrum.

Dette 4×4 by Danvak event er din indgang til at udforske, designe og realisere intelligente, effektive og komfortable bygningsmiljøer.

Få viden, du kan anvende i morgen for at skabe de kommende smarte, energioptimerede og bæredygtige bygninger, vi alle drømmer om.

Din deltagelse sikrer dig ikke blot indsigt i de seneste tendenser, men også viden, som direkte kan omsættes i dine fremtidige projekter.

 

Banebrydende internationale projekter og praktisk eksempler på smarte løsninger

Gennem en kombination af global inspiration og praktiske eksempler vil du få indsigt i, hvordan vi kan inkorporere smarte løsninger i bygninger i dag, der kan forbedre energieffektivitet, arbejdsmiljø og livskvalitet. Vi dykker ned i de nyeste teknologier og strategier med eksempler fra banebrydende internationale projekter.

 

Hvordan kan data anvendes?

Bliv inspireret af førende danske eksperters arbejde med smarte bygninger, der allerede skaber mærkbare ændringer. Med en praktisk Top Down tilgang diskuterer vi, hvordan data kan udnyttes til at forbedre både bygningsdriften og brugeroplevelsen, giver dig idéer til at tage beslutninger på et oplyst grundlag, der kan implementeres i dine kommende projekter.

 

Paneldebat om fremtidens smarte bygning

Gennem en interaktiv paneldebat får du ikke kun indsigt, men også mulighed for at få idéer til fremtidige løsninger, du kan tage med hjem. Dette er din chance for at ikke blot forstå fremtiden for smarte bygninger, men også at blive en del af den, skabe forandringer og netværke med branchens førende specialister på området.

 

Programmet er udarbejdet af faggruppen Danvak Smart Building i tæt samarbejde med Energiforum Danmark.

Se det fulde program via knappen “Program & tilmelding”.

 

Samarbejdspartner:

 

Indlægsholdere

Christian Holm Christiansen, Seniorkonsulent, Teknologisk Institut

Christian Holm Christiansen er civilingeniør og har deltaget i en række projekter om anvendelse af data og styring af tekniske installationer i bygninger.

Han har desuden stået i spidsen for den danske test af EU’s Smart Readiness Indicator (SRI) og har fulgt EU-arbejdet om mulige ecodesign-krav til smart appliances og bygningsautomation (BACS).

Dorte Nørregaard Larsen, Direktør, Energiforum Danmark

Theis Hertz, Artelia Danmark A/S

Martin Hansen, Director Sustainability, Installations Commercial, DEAS

Heine Knudsen, Enhedschef, Center for Ejendomme, Region Hovedstaden

Kasper Lynge Jensen, Chef for Digitalisering og Sunde Bygninger, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S

Kasper er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i indeklima.

Han har i mange år arbejdet både forskningsmæssigt og som rådgiver omkring påvirkningen af de fysiske rammer på produktivitet og indlæring af brugerne i bygningerne. Data fra sensorer og styring af indeklimaet har fyldt meget i dette arbejde.

Det sidste års tid har Kasper dykket meget mere ned i den grundlæggende forståelse af datahåndtering og generel digitalisering af byggeriet.

Kasper har en Ph.d. i de økonomiske konsekvenser af indeklimaets negative effekter på kontoransattes produktivitet.

 

Bemærk, at medlemmer af Energiforum Danmark og Maskinmestrenes Forening kan deltage i eventet til ordinær medlemspris.

Notér blot EFD eller MMF i kommentarfeltet (deltagerkategorien Ikke medlem) ved tilmeldingen, så sørger Danvaks sekretariat for, at den aftalte rabat fremgår af fakturaen.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks