user

Vind biografbilletter

Deltag i lodtrækningen om biografgavekort til en værdi af 298 kr. ved at melde dig ind som juniormedlem inden den 15. november 2018.

Som juniormedlem af Danvak har du en række fordele.

Ud over at medlemskontingentet er gratis, medfølger der også et gratis abonnement på HVAC Magasinet, og juniormedlemmer kan deltage gratis på temamøderne, som Danvaks faggrupper arrangerer og til stærkt reduceret pris på Danvaks konferencer.

På temamøderne og konferencerne får man som juniormedlem indsigt i praktiske eksempler fra branchen, hvilket er et attraktivt supplement til teorien på studiet. Og apropos teorien – Danvaks bøger: Danvak Ventilationsteknik, Danvak Grundbog og Lyd i vvs-anlæg er alle et godt fundament for din læring på eksempelvis ingeniørstudiet. Bøgerne kan købes i Danvaks boghandel til reduceret juniorpris her (Bemærk dog, at du skal have oprettet en profil som juniormedlem, inden den reducerede pris slår igennem).

Er du fuldtidsstuderende inden for et af HVAC-fagområderne, f.eks. ingeniørstudiet, energiteknolog, bygningskonstruktør, arkitekt el.lign., så tøv ikke med at at melde dig ind nu.

3 nye juniormedlemmer, som melder sig ind frem til den 15. november 2018, deltager i lodtrækningen om 2 stk. biografgavekort til en værdi af 298 kr. Vinderne får direkte besked efter den 15. november 2018.

Du melder dig ind her

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks