user

Vi søger faglige ildsjæle til Varme & Køl gruppen

Arbejder du med Varme og Køl? Vil du være med til at sætte morgendagens agenda?

Viden og erfaring om hvordan man skal designe, installere, indregulere, funktionsafprøve og drifte installationer i byggerier er måske den vigtigste faktor for at vi kan bygge rigtigt første gang og dermed sætte fokus på bæredygtighed og vores klima.

I Danvak – Foreningen for HVAC, Indeklima og Energi – har vi faggrupper, der arbejder med de forskellige tekniske discipliner inden for byggeriet.

I vores faggruppe Varme og Køl har vi en faggruppeledelse, som gennem en lang årrække har været fantastiske ildsjæle, der har ydet en stor indsats for deres medlemskolleger. De har etableret temamødedage, hvor man har delt viden og erfaringer. De har givet input til konferenceindlæg, og har været med til at alle, der arbejder med Varme og Køl i bygninger har kunne dele deres viden med hinanden.

At have et netværk, man kan trække på, er vigtigt. At være klar i spyttet og vide, hvordan man skal gribe en teknisk sag an, så det varme eller kølesystem man skal lave, fungerer efter hensigten og virker FØRSTE GANG, er yderst vigtigt.

Hvorfor er det vigtigt?

  • Det er vigtigt for din kunde. Din kunde skal have en god oplevelse.
  • Det er vigtigt for brugeren af bygningen. De skal føle sig tilpas.
  • Det er vigtigt for din arbejdsgiver. Hvis du ikke lave det rigtigt første gang koster det mange penge at lave om, og det er en dårlig reference for din arbejdsplads
  • Det er vigtigt for klimaet og vores bæredygtighed – hvis vi skal bygge om pga. fejl, koster det nye materialer og energi – det går ud vores CO2 belastning og dermed klimaet.

Vil du være med til at hjælpe med at bygge rigtigt første gang, og har du interesse i både byggeteknik og klima, hører vi gerne fra dig.

Du får en unik chance for at skabe dig et godt netværk, du kan hjælpe dine kolleger ude omkring i landet, og du kan selv drage nytte af de erfaringer og det nye netværk, du får etableret via faggruppen.

Send os en kort beskrivelse af, hvad du beskæftiger dig med i dit arbejde og hvorfor du kunne tænke dig at være med i faggruppeledelsen. Send den til info@danvak.dk og skriv i Emnefeltet: ”Faggruppeledelse Varme og Køl”.

For at være med i faggruppeledelsen skal du være medlem af Danvak. Er du ikke medlem af Danvak, må du fortsat meget gerne henvende dig til os. Arbejdet i faggruppeledelsen er på frivillig basis, men som faggruppeledelsesmedlem kan du deltage gratis i Danvaks temamøder.

Skynd dig – vi søger kun efter 4 nye ledelsesmedlemmer.

Du kan læse mere om Danvak her: https://danvak.dk/ og om faggruppen på: https://danvak.dk/faggrupper/varme-og-koel/

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks