user

Vi søger en studentermedhjælper

Har du flair for koordinering af møder, og er du serviceminded – så er du måske vores nye studentermedhjælper?

Danvak søger en studentermedhjælper til vores sekretariat, som er placeret på Københavns Universitet -Univate/Symbion på Islands Brygge i København.

Du vil få til opgave at hjælpe vores faggrupper med at planlægge, koordinere og gennemføre temamøder om aktuelle tekniske emner. De fleste af disse møder bliver gennemført online, hvor alle vores medlemmer og andre specialister i branchen kan tilmelde sig.

På temamøderne bliver der udvekslet erfaringer på fagligt og ledelsesmæssigt niveau mellem vores medlemmer (teknikere, ingeniører, maskinmestre, afdelingsledere og erhvervsledere i branchen). Temamøderne er forankret i faggrupper, som er samlingspunktet for fagspecifikke emner indenfor HVAC og energiområdet.
Derudover arrangerer Danvak konferencer og kurser, som vi kommunikerer til alle, der interesserer sig for tekniske installationer byggeriet – her kan du måske også få en finger med i spillet.

Hvem er Danvak?
Danvak er en foreningen for professionelle, der arbejder indenfor HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning), indeklima og energi. Foreningen er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og Ingeniørforeningen IDAs faglige netværk IDA HVAC og har samlet omkring 1700 medlemmer. Medlemmerne kommer fra ca. 400 danske virksomheder, kommuner og universiteter, og de repræsenterer værdikæden indenfor byggeriet – lige fra uddannelsessektoren til rådgivere, producenter, installatører og entreprenører. Danvak udbyder kurser, konferencer og temamøder med det formål at opdatere og højne branchens tekniske og praktiske kompetenceniveau.

Jobbet
Vi er tre ansatte i sekretariaet, som har en travl hverdag, og derfor har vi brug for en hjælpende hånd til at støtte faggrupperne med at gennemføre deres temamøder.
Vores faggrupper har en masse gode ideer til, hvad specialisterne i branchen har behov for at vide via deltagelse i faggruppernes temamøder. For at sprede denne viden skal temamøderne organiseres, beskrives og gennemføres. Faggrupperne har brug for din hjælp til eksekveringen af disse møder. Derudover kan der være andre opgaver i sekretariatet, som skal løses, såsom assistance ved vores konferencer og andet forefaldende arbejde i sekretariatet.

Du vil referere til Danvaks generalsekretær Claus Andreasson og arbejde sammen med sekretariatets to øvrige medarbejdere.

Din arbejdsplads bliver på Danvaks kontor på Njalsgade 76, 3 sal, 2300 København S.

Din baggrund

Vi forestiller os, at du:

• minimum er i gang med dit 3. semester på en videregående uddannelse

• er udadvendt og imødekommende

• er serviceminded, fleksibel og omhyggelig

• god til formidling og kommunikation

• god til at arbejde med programmerne i Microsoft Office pakken, bl.a. Word, Excel, Teams og Outlook

• er interesseret i tekniske installationer i byggeriet (ikke et krav, men vil være en fordel i forbindelse med samarbejdet med faggruppemedlemmerne).

Vi tilbyder

• en arbejdstid på ca. 10 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstiden er fleksibel i tidsrummet mellem kl. 08:00 og 16:00 og kan indrettes efter dit studie og efter aftale med generalsekretæren

• løn efter kvalifikationer

Ansøgning, CV og evt. andet relevant materiale sendes i PDF-format hurtigst muligt til generalsekretær Claus Andreasson på e-mail ca@danvak.dk. Mærk venligst din ansøgning: ”Studentermedhjælper”.

Ansøgningsfrist tirsdag den 1. marts 2022

Forventet start hurtigst muligt eller senest mandag den 4. april

Samtaler vil blive afholdt løbende, og ansættelse vil ske hurtigst muligt, også selvom ansøgningsfristen ikke er udløbet. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Claus Andreasson på telefon 36369061.

Læs mere om Danvak på www.danvak.dk

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks