user

Installationskonferencen 2019 – for praktikere

2019-11-06 09:00:00 2019-11-06 16:30:00 Europe/Copenhagen Installationskonferencen 2019 – for praktikere Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C
type af arrangement
Konference / Danvak
Geografisk placering
Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C
Dato for arrangement
06 / 11 - 2019
Dato for arrangement
09:00
Id for arrangement
KF 19402

Dette arrangement er blevet afholdt.

Har du overblik over, hvad der sker i byggebranchen lige nu, og hvad fremtiden byder på? Gå til program

Konferencen er for dig, der har praktisk erfaring med projektering, rådgivning, installation eller drift af de tekniske installationer i byggeriet, og som har brug for inspiration vedrørende energi, ventilation, vand, varme & køl.

Lidt om konferencen:
Der er en spændende udvikling igang i branchen indenfor HVAC, indeklima og energi, men vi har også en lang række udfordringer i eksisterende bygninger, som skal løses. På denne konference bliver vi klogere på, hvad der sker i branchen og tager blandt andet emner op om:

  • Samarbejde i store byggeprojekter
  • Den nye indikator for energistyring
  • Energiadfærd, energiforsyningen og elektrificering
  • Økonomi omkring ventilationsanlæg
  • Den nye standard DS428 brandsikring af ventilationsanlæg
  • Køleanlæg på skoler
  • Vores drikkevand

Dagens program er alsidigt, givende og vigtig for alle, der arbejder med byggerier og tekniske installationer. Vi kommer ganske enkelt til at forkæle dig med en række topfaglige, interessante og tankevækkende indlæg om installationer med mere.

En konference drejer sig ikke kun om konferencens indhold, men også om at mødes med sine kolleger på tværs af branchen, så mød op og få lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere i pauserne, som typisk er bygherrer, rådgivere, entreprenører, producenter, ansvarlige for drift & vedligehold med flere.

Samtidig kan du besøge en mindre udstilling på konferencen, hvor udvalgte leverandører i branchen præsenterer deres produkter.

Se printvenlig udgave af invitation til konferencen her

 

Dette arrangement er støttet af Innovationsnetværket Smart Energy

 

Danvak samarbejder med IDA HVAC
Konferencen er arrangeret i samarbejde med IDA HVAC, der er et fagligt netværk i Ingeniørforeningen IDA. Sammen arbejder vi for at højne medlemmernes kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, møder, kurser, konferencer og faglitteratur.

 

Udstillere:

VVS-leverandør og har kvalitetsløsninger inden for rør og fittings, sanitet, opvarmning, gas, brugsvand, afløb og design-produkter til badeværelset.
Indregulering/driftoptimering af varmeanlæg på store og små anlæg, vandbårne køleanlæg, varmtvandsanlæg og KS på store og små anlæg.
Saint-Gobain Ecophon udvikler, producerer og markedsfører akustiske produkter og systemer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at styrke folks velbefindende og ydeevne.

 

Priser (ekskl. moms)

Ordinær

2.000 DKK

Junior

150 DKK

Senior

1.000 DKK

Ikkemedlem

2.750 DKK

Dette arrangement er blevet afholdt.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks