user

Indeklimaet har fået sit eget energimærke

2020-03-11 14:30:00 2020-03-11 17:00:00 Europe/Copenhagen Indeklimaet har fået sit eget energimærke Aalborg Universitet, Thomas Manns Vej 23, 9220 Aalborg Øst - Seminarrum 1.104
type af arrangement
Temamøde / Danvak Nordjylland
Geografisk placering
Aalborg Universitet, Thomas Manns Vej 23, 9220 Aalborg Øst - Seminarrum 1.104
Dato for arrangement
11 / 03 - 2020
Dato for arrangement
14:30
Id for arrangement
M 20501

Dette arrangement er blevet afholdt.

Indeklimaet har fået sit eget mærke – har din lejlighed et A eller G indeklima?

IK-Kompas er et nyudviklet værktøj, der kan vurdere IndeklimaKvaliteten og rangere det på en syvtrins-bogstavskala fra A-G, ligesom man kender det fra energimærket. Værktøjet kan vurdere IndeklimaKvaliteten i både nybyggeri og ved renovering, og er udviklet til 1.) at understøtte designprocessen i de tidligere faser, hvor mange vigtige beslutninger omkring indeklima tages, og 2.) at understøtte dialogen mellem bygherre og brugere ved at gøre indeklimaet håndgribeligt ud fra mærkningen med bogstaver.

Med IK-kompas får bygherre helt nye muligheder for at vurdere indeklimakvaliteten af sine bygninger og samtidig bruge IK-Kompas til på en simpel måde at stille krav til indeklimaet ved nybyg og renovering.

IK-Kompas er udviklet til at kunne understøtte den tidlige designfase. På baggrund af ganske få inddateringer beregnes kvaliteten af indeklimaet og resultaterne er umiddelbart tilgængelige via forskellige grafer. På den måde kan krav til indeklimaet medtages i de helt tidlige faser uden at sænke hastigheden af designprocessen.

Priser (ekskl. moms)

Ordinær

200 DKK

Junior

Gratis

Senior

Gratis

Ikkemedlem

500 DKK

Dette arrangement er blevet afholdt.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks