user

Fordele og besparelser ved BIM/VDC

2017-09-27 14:30:00 2017-09-27 17:00:00 Europe/Copenhagen Fordele og besparelser ved BIM/VDC Aalborg Universitet, Thomas Manns Vej 23, 9220 Aalborg Øst
type af arrangement
Temamøde / Danvak Nordjylland
Geografisk placering
Aalborg Universitet, Thomas Manns Vej 23, 9220 Aalborg Øst
Dato for arrangement
27 / 09 - 2017
Dato for arrangement
14:30
Id for arrangement
M 17507

Dette arrangement er blevet afholdt.

Temamødet afholdes i en af universitets nye bygninger, hvor man ved hjælp af ”briller” kan se rør, kanaler, ledninger i vægge, gulve og over nedhængte lofter.

Sted: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg (bygningen er vist på fotoet), Thomas Manns Vej  23 lokale 1.104 (Indkørsel til P-pladsen fra Alfred Nobels Vej, og det er lidt øst for Fakta)

Indlægsholderne beretter om eksempler på byggepladser, hvor der har været optimal benyttelse af BIM /VDC værktøjer med dokumentation om besparelser, forkortet byggetid, overdragelse til bygherre/bruger uden mangler og med ønskede ydelser og dokumentation af teknikken i bygningen.

Hent program PDF
Kl. Program
14:30 Velkommen – Mathias Villumsen, Sweco
14:35 Fordele for totalentreprenøren ved optimal benyttelse af BIM/VDC værktøjer ved drift af byggepladsen. Totalentreprenørens krav til at installatørerne er kvalificerede partnere. Den løbende opdatering af dokumentationen under byggefasen, så der afleveres uden mangler og med ønsket funktion af al teknikken til kunden.
VDC koordinator, IKT leder Lone Sand, NCC Aarhus
15:00 Eksempler på smart brug af BIM/Revit og Dynamo til at lette arbejdsgangen.
BIM & IKT chef Jacob Güldner, Sweco
15:15 PAUSE/Netværkstid – kaffe/te med kage.
Universitet demonstrerer muligheder for avanceret visualisering og datahåndtering med BIM-modellerne og mødedeltagerne får mulighed for selv at prøve udstyret:
–    Virtual Reality med Oculus Rift 3D-briller i et multi-user setup
–    Augmented Reality med Microsoft Hololens
–    Avanceret kobling af Revit og Excel med Dynamo Visual Programming
16:00 BIM værktøj til projekteringen for overdragelse af projektet til entreprenører, så byggefasen kan udføres optimalt uden at noget skal laves om.
BIM & IKT chef Jacob Güldner, Sweco
16:30 Fordele for ventilationsentreprenøren ved at benytte BIM værktøjet på byggepladsen, og til dokumentationen for den perfekte overdragelse til bygherre/bruger – også så ventilationsentreprenøren efterfølgende bliver den perfekte partner for brugeren til drift, vedligehold modernisering/ændringer af anlægget
Holger Godtfredsen, Dansk Klimateknik
17:00 Afslutning

Priser (ekskl. moms)

Ordinær

450 DKK

Junior

Gratis

Senior

Gratis

Ikkemedlem

650 DKK

Dette arrangement er blevet afholdt.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks