user

Danvak Dagen 2020

2020-09-01 08:00:00 2020-09-01 17:30:00 Europe/Copenhagen Danvak Dagen 2020 IDA Huset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
type af arrangement
Konference
Geografisk placering
IDA Huset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Dato for arrangement
01 / 09 - 2020
Dato for arrangement
08:00
Id for arrangement
KF 20401

Dette arrangement er blevet afholdt.

Få eksperternes bud på, hvordan man opnår de bedste betingelser for godt indeklima og et funktionsdygtigt og energioptimeret byggeri.

Konferencen er for personer i byggebranchen, som beskæftiger sig med HVAC, energi og indeklima.
Gå til program

Vi tager selvfølgelig højde for den aktuelle situation omkring Corona-virus og sørger for, at alle anbefalinger fra sundhedsstyrelsen bliver overholdt i forbindelse med den praktiske afvikling af konferencen. Vi har p.t. få pladser tilbage, inden vi rammer loftet for max forsamling på 115 personer i lokalerne.

Tilmeld dig og deltag i paneldebat, hvor byggeriets parter fremlægger og diskuterer, hvordan vi får et bedre byggeri i Danmark, som tilgodeser klima, energieffektivitet, de økonomiske rammer og et godt indeklima. Vi har tilrettelagt et spændende program, der vil komme omkring emner om bygningsenergi, bygningsautomatik, vandinstallationer, varme & køl, indeklima, lys og ventilation.

I Danmark bygges der nyt og renoveres hver dag – hele året rundt. Der er mange interessenter involveret i byggeprojekter, eksempelvis bygherre, rådgiver, entreprenører og producenter, og det stiller store krav til alle involverede parter at levere netop dét, der skal til, for at et byggeri fungerer efter hensigten, når det skal tages i brug.

Vi arbejder for, at byggebranchen bliver bedre til at sparre med hinanden, og at kompetenceniveauet i hele værdikæden bliver højnet og dermed får flere velfungerende slut-byggerier. Derfor har vi ”plukket” nogle af landets førende specialister til dig, for at give dig den seneste nye viden på området på denne konference.

Midt på dagen afslører vi vinderen af professor P. Ole Fangers forskningslegat. Vinderen holder et indlæg omkring sin forskning, og i pauserne har du mulighed for at netværke med dine fagfæller og få inspiration omkring nye spændende produkter på miniudstillingen i Vandrehallen.

Alice Andersen fra Cowi A/S præsenterer, hvorfor det er sund fornuft at fokusere på et helhedsorienteret indeklima, så man både tilgodeser de energimæssige effekter og et godt indeklima.

 

Covid-19 retningslinjer

Vi tager selvfølgelig vores forbehold, så vi sikrer gennemførelsen af en god konference uden risiko for smitte. Læs her IDA Conferences retningslinjer i forbindelse med Covid-19:

  • Ved indgangen og i receptionen kan man spritte af.
  • Der vil være opstillet spritdispensere i stort omfang på samtlige etager, ved elevatorer, trapper, kaffemaskiner og toiletter.
  • Det er vores ansvar at sikre, at bordene i mødelokalerne er stillet korrekt op ift. antal og med den påkrævede afstand imellem.
  • Der må max være én person ad gangen i elevatoren.
  • Det er ikke tilladt at stå i kø på toilettet. Hvis der er optaget, venter man nogle minutter og kommer tilbage eller finder et andet toilet.
  • Forplejningen til de enkelte deltagere vil være i individuelle portioner, der stilles op af vores medarbejdere iført plastikhandsker.
  • Kaffe/te og vand kan hentes på vores maskiner ved lokalerne iført en handske eller med en serviet inden man trykker sin bestilling.
  • Af hensyn til sig selv og andre stilles engangskrus frem og man må ikke genopfylde den samme kop.
  • Vi er ved vandet og har investeret i hynder, som man kan tage under armen og sætte sig på langs vandkanten.
  • Afstandskrav skal også overholdes i frokostpausen.

 

Priser (ekskl. moms)

Ordinær

3.600 DKK

Junior

250 DKK

Senior

1.500 DKK

Ikkemedlem

4.500 DKK

Dette arrangement er blevet afholdt.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks