Dette arrangement er blevet afholdt.
I Danmark bliver der investeret millioner af kroner i højteknologiske CTS-systemer, der bliver installeret i bygninger til overvågning af bygningens energiforbrug. Hvis ikke CTS-anlægget er korrekt beskrevet, projekteret, installeret, afprøvet og efterfølgende ikke anvendes korrekt, resulterer det ofte i et langt højere energiforbrug i bygningen, end der er budgetteret med. Derfor er det vigtigt at have de rette kompetencer til at kunne projektere og styre CTS-anlæg i bygninger.
Formål med kurset
På dette kursus bliver der lagt vægt på projektindhold og krav fra regulativer. Gennemførsel af projekter, herunder udbudsmaterialer, Molios basisbeskrivelse, maskin-direktiv, CE-mærkning, entreprise-grænser, funktionstests, step respons m.m. Deltagerne får en dybere viden om, hvad et CTS-anlæg er, hvordan det kan beskrives i byggefasen og anvendes i praksis. Kurset giver indblik i slutbrugernes forventninger og krav til brug i dagligdagen.
Udbytte af kurset
Efter deltagelse i kurset, kan den enkelte deltager beskrive CTS-anlæg og stille krav til CTS-entrepriser. Deltagerne får et overblik over, hvilke regulativer der skal anvendes, og hvordan kvalitetssikring og funktioner kan dokumenteres.
Målgruppen
Ingeniører, installatører, teknikere, slutbrugere og driftsansvarlige.
Indhold
Der bliver udleveret materialer/eksempler, der understøtter ovenstående i undervisningen.
Beskrivelse af underviser
Johnny Hansen, Technical & Presales Support, Schneider Electric. Uddannelse: EU-BAC Auditor.
Har mere end 25 års erfaring i konstruktion og brug af CTS-systemer. Erfaren underviser og formidler af tekniske materialer til brug for uddannelse i bygningsautomatik og CTS-systemer m.m.
Andre kurser
Kurset afholdes også i Århus i oktober.
Ordinær
4.500 DKK
Junior
4.500 DKK
Senior
4.500 DKK
Ikkemedlem
5.750 DKK
Dette arrangement er blevet afholdt.