user

Seminar om energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger

Kom til seminar og få konkrete værktøjer til tiltag, der skaber mere energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger den 5. november 2018 i København.

Der er et stort potentiale for at spare energi igennem den rette energiadfærd. Seminaret vil handle om, hvordan ejer/udlejer kan hjælpe brugere og beboere med at spare på energien. På seminaret får du inspiration og indblik i konkrete tiltag inden for energiadfærd.

Seminaret er både for partnere i Energispring og for andre interesserede – særligt driftsledere, udlejere, bygningsejere og administratorer.

Seminaret afholdes af Københavns Kommunes partnerskab Energispring i samarbejde med InfinIT, Inno-SE og Alexandra Instituttet. Energispring bidrager til Københavns ambitiøse klimamål om at blive en CO2-neutral hovedstad i 2025.

Læs mere her

X Ændrede åbningstider i sekretariatet

I maj, juni og juli måned vil sekretariatet i Danvak være lukket om fredagen dvs. fra den 1. maj til og med den 31. juli 2020. Det er selvfølgeligt muligt at skrive til os på info@danvak.dk eller ringe til vores callcenter på 36369060, så vil vi besvare din henvendelse snarest derefter. Læs mere om dette her