user

Seminar om energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger

Kom til seminar og få konkrete værktøjer til tiltag, der skaber mere energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger den 5. november 2018 i København.

Der er et stort potentiale for at spare energi igennem den rette energiadfærd. Seminaret vil handle om, hvordan ejer/udlejer kan hjælpe brugere og beboere med at spare på energien. På seminaret får du inspiration og indblik i konkrete tiltag inden for energiadfærd.

Seminaret er både for partnere i Energispring og for andre interesserede – særligt driftsledere, udlejere, bygningsejere og administratorer.

Seminaret afholdes af Københavns Kommunes partnerskab Energispring i samarbejde med InfinIT, Inno-SE og Alexandra Instituttet. Energispring bidrager til Københavns ambitiøse klimamål om at blive en CO2-neutral hovedstad i 2025.

Læs mere her

X Aktiviteter i Danvak under Corona-krisen

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger i forhold til at minimere risikoen for smitte. Derfor har vi taget de nødvendige tiltag og flyttet vores kurser og konferencer til maj og fremadrettet. Sekretariatet er fuldt bemandet - dog fra vores respektive hjemmekontor, og vi kan træffes på telefon 36369060 og info@danvak.dk.