user

SCANVAC tildeler Pekka Metsi SCANVAC-prisen for 2023

SCANVAC-prisen uddeles hvert andet år til privatpersoner, virksomheder eller organisationer i de nordiske lande, som har ydet et enestående bidrag inden for HVAC-teknologier. I år tildeler SCANVACs bestyrelse SCANVAC Award til Pekka Metsi.

Pekka Metsi har gennem årene ydet et enestående bidrag til det finske samfund ved at støtte udvikling og forskning inden for HVAC-sektoren. Han har også støttet samarbejdet mellem virksomheder og universiteter og har haft stor indflydelse på hele samfundet. Pekka Metsis rolle har også været vigtig i introduktionen af nye tjenester, processer og designværktøjer i bygge- og ejendomssektoren.

“Pekka Metsi har med sit eksempel vist, at traditionelle driftsmodeller i bygge- og ejendomssektoren ofte kan ændres og udvikles ved at anvende forskningsbaserede løsninger. Branchen har brug for pionerer, og Pekka Metsi er helt sikkert en af dem”, siger Risto Kosonen, formand for SCANVAC.

“Det er en stor ære at modtage en sådan pris fra Scanvac, en organisation, der gør et vigtigt arbejde for at højne profilen for bygningsservice i de nordiske lande. Tak til alle, der er involveret i at sprede de gode nyheder om byggeteknik. Især programmet Building Services 2030 i Finland (Talotekniikka 2030) giver os håb om, at de gode nyheder spreder sig. Alle parter inden for bygningsservice er involveret, og samarbejdet mellem virksomheder og forskere er kommet godt fra start. Bygningsservice kommer til at styre, især i fremtiden. Lad os fortsætte det gode arbejde sammen”, siger Pekka Metsi, CEO for Granlund.

SCANVAC er den skandinaviske sammenslutning af varme-, ventilations- og sanitetstekniske foreninger i Danmarl, Finland, Island, Norge, Sverige og Estland, der repræsenterer over 20.000 fagfolk inden for HVAC-teknologi (www.scanvac.eu), med nuværende kontor i Finland under formandskab af prof. Risto Kosonen og i samarbejde med sekretariatleder Siru Lönnqvist.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks