user

Skal du med på RoomVent 2024 den 22.-25. april?

En af verdens vigtigste konferencer inden for ventilation og indeklima finder sted på Nordbygg-messen i Stockholm den 22.-25. april 2024. Det er den syttende udgave af konferencen, som tidligere har været arrangeret i blandt andet Finland, Brasilien og Kina. RoomVent 2024 byder fagfolk og forskere inden for industri og politik velkommen til en begivenhed ud over det sædvanlige!

Kombinationen af industri og forskning, som gør denne konference unik, er et bevidst valg om at skabe et mødested for såvel videnskab som erhvervsliv og politik. RoomVent2024 er et sted, hvor forskere, ingeniører og konsulenter, beslutningstagere, ejendomsejere og designere, udviklere og ejendomsadministratorer mødes for at imødekomme samfundets behov og nye udfordringer.

“Dette er et unikt mødested for fagfolk fra hele verden, som behandler en række aktuelle spørgsmål inden for ventilation, energieffektivitet samt smittespredning, brand og specielle anvendelser som f.eks. i skoler og offentlige miljøer,” siger Torun Widström, forsker ved KTH og projektleder for konferencen.

RoomVent2024 giver en eksklusiv mulighed for at dele og udbrede teknisk information og nye ideer, og for at diskutere den seneste udvikling og fremtidige retninger for HVAC, energiforbrug, indeklima og det byggede miljø.

Du finder RoomVent2024’s hjemmeside på www.roomvent24.com. Her kan du læse om konferencens foreløbige program. Tjek også de sociale aktiviteter, såsom en middag ved siden af det berømte Vasaskib, det majestætiske krigsskib, der sank på sin jomfrurejse i 1628. Der er også planlagt en fantastisk gallamiddag i Viktoriasalen på Stockholmsmässan, den messe, hvor konferencen finder sted. Der loves gnistrende underholdning!

Early bird-tilbud er tilgængelige på hjemmesiden indtil den 26. januar. Det er også muligt at deltage i RoomVent2024 som sponsor.

RoomVent 2024 arrangeres i konferencelokalet på Stockholmsmässan, parallelt med Nordbygg, og arrangeres af Scanvac (EMTF) som hovedarrangør, i samarbejde med Svensk Ventilation og Nordbygg.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks