user

Radon faggruppen i Danvak har fået ny formand

Martin Bendix, der er Research & Develop Manager hos BEWI Insulation Denmark, blev den 14. januar 2024 valgt som ny formand for Radon faggruppen i Danvak. Han afløser Jens Otto Kjær Hansen, som har siddet på posten i en årrække.

Martin Bendix udtaler i den forbindelse:

”Jeg ser absolut vigtigheden af at have Radon faggruppen i Danvak. Radon udgør en betydelig sundhedsrisiko, og det er afgørende at øge bevidstheden om denne usynlige og i nogle tilfælde oversete og undervurderede trussel.

Med Radon faggruppen kan vi arbejde sammen for at bringe Radon på dagsordenen, informere offentligheden og fagfolk om risiciene ved Radon-eksponering samt etablere bedre informations- og uddannelsesressourcer, så vi i fællesskab kan komme denne problematik til livs.

Ved at samle vores viden og ressourcer kan vi aktivt bidrage til at reducere Radon-relaterede sundhedsrisici og skabe et sundere og sikrere miljø for alle.
Mangelfuld eller utilstrækkelig radonsikring er en bekostelig affære for såvel bygningsejere, udførende og for samfundet som helhed.”

Læs mere om Radon faggruppen i Danvak her: https://lnkd.in/dNzn5AKR

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks