user
Danvak for rådgivende ingeniører

Danvak for rådgivende ingeniører

Danvak – samlingssted for rådgivende ingeniører

Kompetenceudvikling for rådgivende ingeniører

Søger du kompetenceudvikling som rådgivende ingeniør, kan du finde en masse inspiration i Danvaks arrangementskalender. Her finder du kurser, der relaterer sig til HVAC, energi og indeklima, som professionelle i branchen benytter sig af.

 

Vil du være forrest i feltet, når det gælder kompetenceudvikling i forbindelse med design, projektering og opbygning af de tekniske installationer i byggeriet, så lad dig inspirere af vores kursusprogram, som du finder i vores arrangementkalender.

 

+

=

Bliv medlem af Danvak og styrk dit faglige netværk samt dine faglige kompetencer

Medlemmer

Danvaks medlemmer repræsenterer værdikæden i byggebranchen relateret til HVAC, energi og indeklima. Dvs. bygherre, rådgivende ingeniører, entreprenører, producenter, driftsansvarlige samt ingeniørstuderende, undervisere og forskere ved landets uddannelsesinstitutioner.

Arrangementer

I Danvak mødes fagligt ligesindede for at hente ny inspiration til det daglige arbejde. Gennem deltagelse temamøder, kurser og konferencer giver Danvak dig mulighed for at udvikle dine kompetencer og opbygge netværk.

Temamøderne arrangeres af faggrupperne i Danvak og har altid relation til praktiske eller teoretiske områder inden for fagområderne HVAC, energi og indeklima.

Få det fulde overblik over fremtidige arrangementer her.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks