user

P.O. Fangers forskningslegat

Indstillinger til legatet modtages senest den 1. marts 2019

Legatbestyrelsen modtager nu indstillinger til modtagere af Professor P. Ole Fangers forskningslegat 2019, som uddeles til lovende unge ph.d.-studerende ved danske universiteter inden for området energi og indeklima. Legatet bliver overrakt på Danvak Dagen den 10. april 2019.

Legatet kan benyttes til studierejser, studieophold eller anden videreuddannelse inden for et år efter uddelingen. Der uddeles i 2019 én legatportion à kr. 25.000 og er finansieret af Danvak.

Indstillinger skal være Danvak Sekretariatet i hænde senest 1. marts 2019 og kan sendes på mail til info@danvak.dk mærket ”Professor Fangers Forskningslegat”.

Læs sidste års vinder Ph.d. studerende fra Aalborg Universitet, Ekatarina Petrova artikel om forskerprojektet “Let the data tell you the truth”.

X Ændrede åbningstider i sekretariatet

I maj, juni og juli måned vil sekretariatet i Danvak være lukket om fredagen dvs. fra den 1. maj til og med den 31. juli 2020. Det er selvfølgeligt muligt at skrive til os på info@danvak.dk eller ringe til vores callcenter på 36369060, så vil vi besvare din henvendelse snarest derefter. Læs mere om dette her