user

Ny formand i Danvaks bestyrelse

Vi er stolte over at kunne præsentere Ane Buch som ny formand for Danvaks bestyrelse. Ane Buch afløser Christina B. Daél, som har siddet på formandsposten de seneste to år.

”Jeg er rigtig glad for valget som formand for VVS Teknisk Forening / Danvak,” udtaler Ane Buch. ”Vi har vedtaget en offensiv strategi, hvor vi udbygger vores position som et meget stærkt fagligt netværk inden for HVAC, energi og indeklima, hvor vi arbejder for et bedre byggeri i Danmark, der øger brugernes trivsel, styrker bygningernes værdi og fremmer bæredygtighed.”

”Med vores nye strategi står vi med et stærkt tilbud om netværk, kurser, arrangementer og videndeling til fagprofessionelle inden for hele byggeriets værdikæde. Jeg ser det som et af vores vigtigste mål at øge vidensniveauer om de tekniske installationer i byggeriet og at ny viden kommer ud at arbejde hos alle interessenter. Det er der et stort behov for.”

Ane Buch fratrådte i 2020 sit job som adm. direktør for SMVdanmark, hvor hun stod bag skiftet fra en organisation for håndværket til et slagkraftigt erhvervspolitisk talerør for små- og mellemstore virksomheder. Hun har stort kendskab til SMV’ernes vilkår, et bredt erhvervspolitisk netværk og stor erfaring med innovationspolitik og initiativer, der sikrer at ny viden kommer ud til hele erhvervslivet.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks