user

Medlemsevent: Kom på besøg i ZOO’s tekniske underverden

Danvak og IDA-HVAC inviterer dig til at deltage i en fascinerende tur til Zoologisk Have (ZOO) i København, hvor du kan opleve en verden af unikke dyrearter, der er truet af klimaændringerne.

Vores rundvisning inkluderer et eksklusivt oplæg om ZOO’s imponerende “Den Arktiske Ring”. Her får du indblik i, hvordan ZOO’s installationer fungerer og bidrager til at bevare et passende klima for arter som isbjørne og lundefugle.

Dette besøg vil give dig en dybere forståelse af, hvordan moderne teknologi og innovation kan spille en nøglerolle i bevaringen af dyrearter og deres levesteder.

Program

Kl. 13
Ankomst til ZOO. Du bliver afhentet af ZOO-guiden ved hovedindgangen

Kl. 13.05 – 14.35
Rundvisning i haven. Oplæg og gennemgang af installationer i “Den Arktiske Ring”

Kl. 14.40
Fri leg i ZOO

Medlemspris
120 kr.
Inkluderer gavekort til Kalles Kaffe (1 kop kaffe + 1 styk. kaffe)

Tilmeldingsfrist
20. marts 2024

Max. antal deltagere
26 personer (efter først-til-mølle-princippet)

Før du tilmelder dig
For at sikre, at du som medlem af VVS Teknisk Forening får adgang til arrangementerne til samme medlemspris som IDA’s medlemmer, skal IDA have besked om, at du er medlem af VVS Teknisk Forening. Derfor skal du udfylde denne formular.

I boksen “Besked til IDA” skal du skrive, at du gerne vil have medlemskab af netværk nr. F440a “VVS Teknisk Forening”. På den måde kan IDA sikre, at du deltager til medlemsprisen – også ved fremtidige arrangementer.

Når du indsender din kontaktformular, vil der blive oprettet en profil til dig i IDA’s system, som du kan bruge ved tilmelding fremover.

Vær opmærksom på, at du ikke bliver medlem af IDA, men blot får en profil i systemet, så du som medlem af VVS Teknisk Forening også får medlemsprisen fremover, når du tilmelder dig via IDA.

TILMELD DIG HER

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks