user

Kursus om den nye gassikkerhedslov

Vi har fastlagt datoerne for afholdelse af kursus i den nye gassikkerhedslov

Gassikkerhedsloven trådte i kraft den 21. april 2018. For områderne gasinstallationer og gasanlæg blev der foranstaltet en overgangsordning. Denne overgangsordning slutter den 31. december 2019, hvorfor hele loven om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel træder i fuld kraft den 1. januar 2020.

Det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i den nye lov og overholder denne, hvis du arbejde med gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel. Ligeledes er det vigtigt, at du kan vejlede dine kunder korrekt og udføre dit arbejde i overensstemmelse med loven og dens nye bekendtgørelser.

Vi har udviklet et kursus om gassikkerhedsloven i samarbejde med Dansk Gasteknisk Center, så vores medlemmer og alle andre i branchen kan blive klædt på til at efterleve de nye regler og bekendtgørelser. Kurset er planlagt i Ballerup den 14. november 2019 og i Vejle den 21. november 2019.

Kurset henvender sig til personer, som arbejder med gasinstallationer hos bygherre, rådgiver, installatører og drift & vedligehold.

Læs mere om kurset “Den nye gassikkerhedslov” og tilmeld dig her.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks