user

Kursus i den nye gassikkerhedslov

Siden gassikkerhedsreglerne trådte i kraft 21. april 2018, har der været en overgangsperiode, hvor gasreglementet fortsat kunne bruges, når der skulle arbejdes på gasinstallationer eller gasanlæg. Fra den 1. januar 2020 skal alle følge de bekendtgørelser, der knytter sig til gassikkerhedsloven, når der projekteres eller udføres arbejde på installationer eller anlæg.

Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center underviser på kurset Den nye gassikkerhedslov, hvor du kan få et overblik over, hvad loven betyder for dig som autoriseret gasmester eller vvs’er. Det er nemlig vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser.

Gassikkerhedsloven skal overholdes
Den nye lov er en moderniseret og forenklet udgave af den tidligere, som skal gøre det nemmere og mere fleksibelt at drive sikker vvs-virksomhed i Danmark. Du skal overholde gassikkerhedsloven, fordi den handler om at opretholde den nødvendige sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, så risikoen for forgiftning, eksplosion og brand er minimal.

Kurset finder sted i Ballerup og i Aarhus. I løbet af dagen gennemgår Jytte Skytte gassikkerhedslovens fem bekendtgørelser med fokus på nyheder og ændringer i loven.

27. februar i Ballerup
Læs mere og tilmeld dig kurset her

24. marts i Aarhus
Læs mere og tilmeld dig kurset her

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks