user

Inspiration på tværs af alder og interesser

I foråret 2014 etablerede Danvak et netværk, der arrangerer udflugter og møder med både fagligt og festligt indhold. Forud havde havde eksisteret en selvstændig forening “Danvak Senior Netværk”, men denne blev efter 2014 til en gruppe i Danvak med navnet FUNVAC. For i højere grad at signalere, hvad netværket arbejder ud fra, har gruppen i 2019 skiftet navn til Danvak Inspiration og går på tværs af alder og interesser.

Alle Danvaks medlemmer er velkomne til at deltage i netværkets arrangementer, og medlemmerne kan invitere en eller flere gæster med til møderne (så får vi måske og nogle nye medlemmer). Netværket har i 2018 haft fokus på større anlægsprojekter og har besøgt den nye metrostation på Kgs. Nytorv, der er under opførelse, byggepladsen ved Kronprinsesse Mary’s bro i Frederikssund og i 2019 infocentret for den nye jernbane mellem København og Ringsted, hvor vi hørte et spændende foredrag om tilblivelsen og fremtidsudsigterne. Et årligt tilbagevendende møde er en hyggelig frokost i Petersens Familiehave på Pile Allé i juni måned.

Har du selv mod på at deltage i planlægningen af kommende arrengementer, eller har du eller din virksomhed noget spændende og/eller festligt i ærmet til Danvaks medlemmer, hører vi gerne fra dig. Skriv til os på mail info@danvak.dk.

Eller kontakt gruppeleder for Danvak Inspiration: Jørn Simonsen på jso@jsiconsult.dk.

Øvrige gruppemedlemmer:

  • Gunnar Langkilde
  • Bendt Frandsen
  • Tommy Møller
  • Bent Michael Nielsen

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks