user
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Indregulering af vand- og varmeanlæg

Indregulering af vand- og varmeanlæg

Indregulering af vand- og varmeanlæg: Bliv klædt på til at overholde kravene i BR18 og DS 469

Som bruger af en bygning er det vigtigt, at der er styr på komforten, for at det bliver rart at opholde sig der. Der skal hverken være for varmt eller for koldt, og temperaturen skal helst ikke veksle fra rum til rum. Som ejer af bygningen giver det tryghed at vide, at bygningens forskellige vand- og varmeanlæg forvalter energien på effektiv og forsvarlig vis, så der hverken går penge eller energi til spilde. Dette er noget, man som entreprenør eller ingeniør skal tage højde for, når man er i gang med at projektere og planlægge nybyggeri eller omfattende ombygninger.

Foruden brugernes og ejernes interesser er der også en række lovkrav og retningslinjer, der skal opfyldes, før et vand- og varmeanlæg er godkendt til brug. Alt dette går under betegnelsen ”indregulering af vand- og varmeanlæg”, og det kan du blive klogere på ved at deltage på Danvaks kursus af samme navn.

Kursus i indregulering af vand og varmeanlæg

Bliv medlem af Danvak og opnå fordele

Som medlem af Danvak får du adgang til aktiviteter til en attraktiv pris. Det betyder bl.a., at du vil kunne deltage i vores kursus i indregulering af vand-, varme- og køleanlæg til en favorabel pris.

Som medlem af Danvak får du:

 • Gratis abonnement på HVAC magasinet
 • Attraktive priser på kurser
 • Gratis deltagelse i temamøder
 • Særpris på konferencer

 

Bliv medlem

Indholdet på kurset om indregulering af vand- og varmeanlæg

På Danvaks kursus i indregulering af vand- og varmeanlæg  får du metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger.

 • Optimal indregulering af varme-, køle- og brugsvandsanlæg i designfasen
 • Designoptimering for at undgå unødvendige ombygninger af anlæggene
 • Nøglen til god økonomi og komfort i anlæggene
 • Anvendelse af værktøjer til at opnå energieffektive løsninger
 • BR18's krav til indregulering og funktionsafprøvning
 • Indreguleringsprincipper på varme, køl og brugsvandsanlæg
 • dokumentationskrav

Sådan foregår kurset:

Kurset forløber over én dag svarende til en normal arbejdsdag. Undervisningen er primært forelæsningsbaserede moduler med enkelte teoretiske øvelser. Under kurset beskæftiger vi os meget med både BR18 og DS 469, men du skal ikke selv medbringe dem.

Efter du har deltaget på kurset, har du et overblik over de forskellige krav, der opstilles i BR18 samt DS 469. Du har også fået indsigt i, hvilke metoder, produkter og indreguleringsprincipper der findes på markedet – og du ved, hvordan du skal bruge dem for at overholde kravene i BR18 og DS 469.

Kurset afdækker bestykning af vandbårne anlæg således indregulering af forskellige typer af anlæg bliver muligt, herunder også indregulering gulvvarme og indregulering af ventilation, samt andre typer af varme- og brugsvandsanlæg.

 

Læs mere

Hvem henvender kurset sig til?

For at kunne deltage på kurset er det en forudsætning, at du har en VVS-faglig baggrund. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med projektering og planlægning af omfattende renoveringsprojekter eller nybyggeri, og som er involveret i projektets commissioning-fase. Det henvender sig også til dig, der er entreprenør og står for at udføre byggeriet.

Arrangementer hos Danvak

Aktiviteter

Her kan du tilmelde dig Danvaks kurser, temamøder og konferencer

Arrangementer hos Danvak

Bliv medlem

Bliv medlem af Danvak allerede i dag, og få glæde af alle fordelene

Arrangementer hos Danvak

Boghandel

Hos Danvak deler vi faglig viden. Se nærmere på udvalget af faglitteratur i vores webshop

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks