user

Deltag i REHVA’s nye COVID-19 online kursus

REHVA er på trapperne med et online kursus med undervisning i, hvordan man på en sikker måde anvender områder, hvor mange mennesker står tæt på hinanden, samt i at drifte bygninger.

Dette praktiske online kursus henvender sig bl.a. til Facility Managers, arbejdsmiljøspecialister, entreprenører samt alle med ansvar for vedligeholdelse og drift af bygninger, HVAC-systemer og styring af indeklimaet. Alle, der består REHVA’s online kursus, modtager et eksamensbevis.

SÅDAN TILMELDER DU DIG ONLINE KURSET
Onlinekurset består af moduler, der er optaget, så deltagerne kan se dem i deres eget tempo og når det bedst passer dem. Hvis du er interesseret i at følge dette  kursus, kan du forud-registrere dig ved at udfylde nedenstående formular.

https://lnkd.in/eJjHuE4

REHVA vender tilbage lige til dig så snart det er muligt at registrere sig.

Registrerede deltagere vil modtage adgang til REHVA’s undervisningssystem med yderligere instruktioner. REHVA’s eksperter vil give dig mulighed for live konsultationer, hvor du vil kunne stille spørgsmål til afsluttede moduler. Du vil også kunne stille spørgsmål til REHVA’s eksperter i et online forum.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks