user

Danvaks sekretariat flytter

Efter 7 gode år med kontor hos Tekniq Arbejdsgiverne i Glostrup, flytter sekretariatet nu til København.

Pr. 1. oktober 2019 er vores nye adresse Håndværkets Hus, Islands Brygge 26, 4.tv., 2300 København S.

Det får indflydelse på vores kursister, da vi ikke længere afholder kursus i Glostrup. Fremover vil vi i stedet holde vores kurser i øst i Tivoli Hotel & Congress Center i København og World Trade Center i Ballerup.

Vi glæder os til at tage vores nye lokaler i brug – og ikke mindst at nyde den fantastiske udsigt lige uden for vores vinduer! Vi beklager dog samtidig, at vi måske er lidt svære at få fat i mandag den 30. september og tirsdag den 1. oktober, hvor telefoner bliver overført til den nye lokation, og vi i sekretariatet står på hovedet i flyttekasser.

Send gerne en mail til info@danvak.dk eller en sms til Tina Michelsen på 40907252, så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt.

X Aktiviteter i Danvak under Corona-krisen

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger i forhold til at minimere risikoen for smitte. Derfor har vi taget de nødvendige tiltag og flyttet vores kurser og konferencer til maj og fremadrettet. Sekretariatet er fuldt bemandet - dog fra vores respektive hjemmekontor, og vi kan træffes på telefon 36369060 og info@danvak.dk.