user

Aftale med Energiforum Danmark

Deltag på Energiforum Danmarks Akademi kurser til medlemspris

Vi har lavet en aftale med Energiforum Danmark om, at Danvaks medlemmer kan deltage til medlemspris på alle Energiforum Danmarks Akademis kurser. Du skal blot anføre, at du er medlem Danvak inklusive dit Danvak medlemsnummer (fire cifre) i kommentarfeltet i forbindelse med din tilmelding.

Energiforum Danmark er ét stort netværk med over 1.200 medlemmer, der går på tværs af værdikæden og på tværs af jobfunktioner, uddannelser, ansvarsområder samt private og offentlige virksomheder og organisationer. Herunder støtter og faciliterer Energiforum Danmark flere fagnetværk og lokalnetværk. Energiforum Danmark arbejder for, at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie samfund.

Se evt. mere her: https://www.energiforumdanmark.dk/nytmedlem/ og se deres præsentationsvideo her: https://vimeo.com/257894420

X Aktiviteter i Danvak under Corona-krisen

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger i forhold til at minimere risikoen for smitte. Derfor har vi taget de nødvendige tiltag og flyttet vores kurser og konferencer til maj og fremadrettet. Sekretariatet er fuldt bemandet - dog fra vores respektive hjemmekontor, og vi kan træffes på telefon 36369060 og info@danvak.dk.