user

CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift – Aarhus

2023-11-14 08:30:00 2023-11-14 16:30:00 Europe/Copenhagen CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift – Aarhus Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
type af arrangement
Kursus
Geografisk placering
Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
Dato for arrangement
14 / 11 - 2023
Dato for arrangement
08:30
Id for arrangement
23011

Den moderne teknologi giver mulighed for at man i bygge- og installationsbranchen kan skabe en mere bæredygtig og energibesparende fremtid. Ved hjælp af et CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) kan man øge komforten for bygningens brugere, automatisere driftsprocesser og styre bygningens energiforbrug.

Anvendes anlæggene både smart og innovativt, kan det hjælpe på vores målsætning om en CO2-reduktion på 70% i 2030.

Formål

På dette kursus får deltagere et indblik i, hvad et CTS-anlæg er, hvordan man anvender det og hvilke fordele det giver for komfortniveauet og driften af bygningen. Deltagere får endvidere indsigt i, hvordan disse anlæg kan beskrives og konstrueres i byggefasen.

Udbytte

Efter deltagelse i  kurset kan deltagerne overvåge en bygning via adgang til bygningens tilstandsdata fra CTS-anlægget, og samtidig være i stand til at drifte bygningen på den meste økonomiske og energimæssigt rigtige måde. På dette kursus samler vi den relevante og tilgængelige viden, som gør det muligt at arbejde kvalificeret med CTS-anlæg. Med denne viden bliver man i stand til at sikre at CTS-anlæg bliver konstrueret og installeret korrekt og udnyttet til dets fulde potentiale.

Indhold

  • Hvad er et CTS-anlæg?
  • Opbygning og projektering af et CTS-anlæg
  • Anvendelsesmuligheder og on-line betjeningsmuligheder
  • Hvordan man beskriver et CTS-anlæg i byggefasen
  • Hvilke regulativer/lovgivning der er vigtige at kende til
  • Kvalitetssikring og dokumentation af anlæggets funktioner

Målgruppe

Ingeniører, teknikere, slutbrugere, driftsansvarlige og installatører. Vi byder alle kursister med relevant baggrund velkommen uanset erhvervserfaring.

Mængderabat

Ønsker flere personer fra samme virksomhed at deltage i kurset, kan vi tilbyde 5% rabat på deltagergebyret ved samtidig tilmelding af 2 personer og 10% rabat på deltagergebyret ved samtidig tilmelding af 3 personer m.fl. – Kontakt sekretariatet på 36369063 for at aftale nærmere.

Få et overblik over vores øvrige aktiviteter her

Underviser

Johnny Hansen, energi analyse, løsningsarkitekt

Johnny har mere end 30 års erfaring i branchen for BMS/CTS. De senest 6 år i Schneider Electric, har Johnny med baggrund i hans erfaring, hjulpet kunderne med uddannelse i anvendelse af CTS og rådgivet om energioptimering.

Erfaren underviser og formidler af tekniske materialer til brug for uddannelse i bygningsautomatik og CTS-systemer m.m.

Priser (ekskl. moms)

Ordinær

5.000 DKK

Junior

5.000 DKK

Senior

5.000 DKK

Ikkemedlem

6.425 DKK