user

Sunde boliger – hvordan bygger man et godt indeklima

Nu har du mulighed for at besøge Realdania By & Bygs “Sunde boliger” i Holstebro, hvor der gives konkrete bud på, hvordan man kan designe en sundere bolig med baggrund i indeklimamålinger – Vært: IDA Bygningsfysik

Er det slut med køkken-alrummet? Kan man droppe husets dampspærre? Hvorfor indrette fælles walk-in closet for hele familien? Realdania By & Bygs ”Sunde Boliger” i Holstebro giver konkrete bud på, hvordan man gennem materialer, indretning og teknologi kan skabe et sundt indeklima i boligbyggeriet. Sammen med projektleder Jørgen Søndermark og koncernkompetencechef Steffen E. Maagaard fra MOE besøger vi Sunde Boliger, ser løsningerne, hører arbejdet med at bygge Sunde Boliger og resultaterne af indeklimamålinger i projektet.

Læs det fulde program for arrangementet på IDA’s hjemmeside, hvor du også tilmelder dig:

https://universe.ida.dk/arrangement/sunde-boliger-hvordan-bygger-man-et-godt-indeklima-326871/

 

X Aktiviteter i Danvak under Corona-krisen

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger i forhold til at minimere risikoen for smitte. Derfor har vi taget de nødvendige tiltag og flyttet vores kurser og konferencer til maj og fremadrettet. Sekretariatet er fuldt bemandet - dog fra vores respektive hjemmekontor, og vi kan træffes på telefon 36369060 og info@danvak.dk.