user

Professor Alireza Afshari ny Co-Chair i TRC

Alireza Afshari, Professor, MSc, PhD, Docent ved BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø, Aalborg Universitet, København, er netop blevet valgt som Co-Chair i TRC (Techology and Research Committe) i REHVA på REVHA's generalforsamling i Bruxelles. Det er sket efter en indstilling af Alireza Afshari af Danvak.

I Danvak er vi yderst stolte af at få et medlem af Danvak ind på denne vigtige post. Alireza Afshari er aktivt medlem af Danvaks ventilationsfaggruppe.

I forbindelse med valget til Co-Chair i TRC udtaler Alireza Afshari:

Som medformand for ERC er jeg forpligtet til at spille en aktiv rolle i at drive gruppen fremad. Dette betyder, at jeg vil arbejde tæt sammen med TRC-formanden for at planlægge, koordinere og lette produktive møder samt tage en ledende rolle i at identificere og tackle vigtige tekniske og forskningsmæssige problemstillinger.

Ud over at støtte igangværende aktiviteter vil jeg prioritere strategiske initiativer, såsom at opdage nye REHVA GB-muligheder og guide TRC's arbejde i overensstemmelse med organisationens overordnede mål. Gennem mit tilsyn og advocacy vil jeg sikre, at centrale problemer bliver bragt frem i lyset og får den opmærksomhed, de fortjener. Mit mål er i sidste ende at bidrage til ERC's overordnede mission om at fremme feltet og fremme excellence inden for HVAC-ingeniørarbejde.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks