user

Danvak tilbyder medlemskab af politisk netværk

- Spar 3.500,- kr.

Mød Danmarks politiske top. Danvak udvider sin vifte af tilbud til medlemmerne ved også at tilbyde deltagelse i Samuelsen – landets førende udbyder af professionelle politiske netværk med mere end 1.000 deltagere fordelt på 25 politiske netværksgrupper.

I Danvak tilbyder vi jer som medlemmer en vifte af spændende møder, kurser og konferencer med fokus på teknik og design. I Samuelsen kommer man ”op i helikopteren” og får kontakt til den politiske verden. Det er en enestående måde for dig og din virksomhed for at få indflydelse på den politiske debat med udgangspunkt i deltagerens faglige ballast. Samuelsens netværk har fokus på den politiske side af udviklingen og bygger bro mellem den faglige og politiske dagsorden.

Er du medlem af Danvak får du kr. 3.500 i rabat på det normale årlige kontingent, som udgør kr. 14.950 (ekskl. moms). Dette dækker alle udgifter omkring møder, herunder aflønning af foredragsholdere og forplejning m.m.

Er du medlem af Danvak og har du faglig tyngde samt interesse for den politiske dagsorden, tilbydes du således medlemskab af Samuelsens politiske netværk til den favorable pris af kr. 11.450 (ekskl. moms). Du kan se mere om netværkene på www.samu.dk. Tilmelding for Danvaks medlemmer sker via henvendelse til Danvaks sekretariat på info@danvak.dk.

X Aktiviteter i Danvak under Corona-krisen

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger i forhold til at minimere risikoen for smitte. Derfor har vi taget de nødvendige tiltag og flyttet vores kurser og konferencer til maj og fremadrettet. Sekretariatet er fuldt bemandet - dog fra vores respektive hjemmekontor, og vi kan træffes på telefon 36369060 og info@danvak.dk.