user

Danvak indgår internationalt samarbejde på messe og konferenceområdet.

I en erkendelse af at der sker en stor udvikling og vækst i det EuroAsiatiske område indenfor byggeindustrien, energi og HVAC har Danvak indgået samarbejde med ITE Group PLC i London.

ITE organiserer messer og konference indenfor en række industrielle områder, heriblandt HVAC, energi,  byggeri, bygningsindretning og interiør, engineering og industri og andre område. ITE er en af de førende på globalt plan.

ITE arbejder i mere end 20 lande og har over 1000 medarbejdere, arrangerer mere end 240 udstillinger hvert år og fokuserer hovedsageligt på følgende lande: Rusland, Ukraine, Kazakhstan, Azerbaijan, Indien, Kina, Tyrkiet, Malaysia, Syd Afrika, Nigeria, USA, Indonesien, Vietnam, Myanmar, Polen, England and Uzbekistan.

Se denne video (den er på engelsk), det vil give dig indsigt i hvad ITE gør og hvad det kan gøre for dig og din virksomhed.

At deltage i professionelle og tekniske konferencer og udstillinger i udlandet, kan få os her i Danmark til at forstå hvilket behov/udfordringer vores omverden har dels på det tekniske område men også på hvilke vækstmuligheder der kan være for din virksomhed. Det er vigtigt at udforske verden, at lytte til omverdens behov, at være med hvor det sker, blive set og vigtigst af alt skabe lokale kontakter.

Lad denne nyhed gå videre til din virksomhedsledelse, til din chef eller din virksomheds salgs- og marketingsafdeling og tag del i at vækste den danske HVAC, energi og indeklima branche internationalt.

Det første samarbejder med ITE er Aqua Therm i Baku den 18-21 oktober, 2017.

For yderligere detaljer om udstillingen se nedenstående link

Denne udstilling er Azerbaijan’s største HVAC messe. Hvert år deltager mere end 300 lokale og udenlandske leverandører indenfor HVAC branchen for at fremvise deres produkter til det stærkt voksende HVAC marked og de tusindvis af yderst købedygtige Azerbaijanske industrifolk der besøger messen.

Ønsker din virksomhed at deltage, send en mail til info@danvak.dk med Subject: ”Aqua Therm – Baku” med kontaktdata på den som er kontaktperson i din virksomhed, så sørger Danvak for at forbinde jer med den ansvarlige hos ITE som har med Aqua Therm – Baku at gøre.

Vi er bekendt med at denne udstilling afvikles om meget kort tid, men da samarbejdsaftalen med ITE Group lige er indgået og dette er den første HVAC, energi og indeklima udstilling som er relevant for jer som medlemmer, har vi valgt at bringe den i vores nyhedsbrev.

Danvak vil fremover blive informeret af ITE Group om fremadrettede aktiviteter og vi kan således i god tid informere jeg. Danvak håber at jeres virksomheder vil få glæde af dette samarbejde og benytte jer af det.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks