user

Coronavirus – Vi tager vores forbehold på Danvaks kurser

Vi har været i dialog med vores kursuslokationer for at sikre de optimale forhold for vores kursister. Alle lokationer melder, at de tager deres forbehold, så deltagerne kan føle sig trygge og i sikre hænder på vores kurser. De følger alle anvisningerne om god plads i lokalerne, så deltagerne kan side i passende afstand fra hinanden, mulighed for afspritning, og selvfølgelig også med fokus på, hvordan forplejningen bliver serveret.

Vi anmoder om, at alle deltagere på vores kurser vil udvise samfundssind og tage god vare på hinanden ved at følge myndighedernes retningslinjer om:

  • at hoste ind i armen eller lommetørklæde
  • sørge for hyppig håndvask og afspritning
  • holde passende afstand til de øvrige deltagere på kurset

Skulle situationen ændre sig, som vil få indflydelse på afholdelsen af vores aktiviteter, vil vi opdatere vores forbehold.

Har du spørgsmål i denne forbindelse – kontakt sekretariatet på telefon 36369030 eller info@danvak.dk

X Ændrede åbningstider i sekretariatet

I maj, juni og juli måned vil sekretariatet i Danvak være lukket om fredagen dvs. fra den 1. maj til og med den 31. juli 2020. Det er selvfølgeligt muligt at skrive til os på info@danvak.dk eller ringe til vores callcenter på 36369060, så vil vi besvare din henvendelse snarest derefter. Læs mere om dette her