user

Bendt Bendtsens budskab på Danvak Dagen 2019

– Direktivet er en værktøjskasse og for mig at se, bliver de finansielle værktøjer de afgørende. Investorerne skal kunne se en god businesscase i det her og de skal frem for alt have vished for, hvilke betingelser der gælder.

Derfor nytter det ikke med den her stop-and-go-politik på energi- og bygningsområdet. Det hjælper da ikke noget, at man vedtager en støtteordning og så et halvt år efter siger: ”Hovsa, den sløjfer vi igen”. Vi er nødt til at have nogle faste finansielle rammer, ellers bliver det ikke en succes.

Udfordringen er ikke nybyggeri, det er energioptimering af den eksisterende bygningsmasse, der er den store udfordring. Man vurderer, at 75 procent af den samlede bygningsmasse i EU er energimæssig ineffektiv og her er det op ad bakke, fastslog Bendt Bendtsen.

Læs mere på hvacfokus.dk: http://www.hvacfokus.dk/afskedssalut-fra-bendt-bendtsen-stop-saa-den-slingrekurs/

X Ændrede åbningstider i sekretariatet

I maj, juni og juli måned vil sekretariatet i Danvak være lukket om fredagen dvs. fra den 1. maj til og med den 31. juli 2020. Det er selvfølgeligt muligt at skrive til os på info@danvak.dk eller ringe til vores callcenter på 36369060, så vil vi besvare din henvendelse snarest derefter. Læs mere om dette her