user

Radonsikring i praksis

Hvordan radonsikrer man bedst ved nybyggeri og renovering, og hvorfor går det ofte galt?

Praksis og viden er essentielt for at radonsikre byggeriet. Der opstår desværre ofte fejl både hos rådgiver, udførende og godkendende myndighed.

På dette temamøde vil der komme eksempler på, hvad der kan gå galt, hvordan problemerne kunne have være undgået og eksempler på gode løsninger. Alt sammen set ud fra både bygherre, udførende, rådgiver, myndighed og leverandørperspektivet.

Når nu der findes gode, robuste og bygbare løsninger, er det en skam, at mange stadig går glip af disse og i stedet ”bygger som de plejer”.

 

Formål:

Formålet med temamødet er at få skabt en forståelse for vigtigheden af en korrekt radonsikring, samt hvordan det løses i praksis. En mangelfuld radonsikring kan blive en økonomisk byrde for den ansvarlige part i byggeriet, men også for menneskerne der opholder sig i byggeriet, og derigennem for det offentlige system, der betaler regningen for de helbredsmæssige konsekvenser.

 

Udbytte:

Du bliver man klædt på med viden om og eksempler på korrekt radonsikring. Efterfølgende er man derfor bedre rustet til at påtage sig det lovpligtige ansvar, der vedrører radon i byggeriet. Du får desuden et indblik i de væsentlige risici man løber ved mangelfuld radonsikring.

 

Målgruppe:

Bygherrer, rådgivere, udførende, myndigheder og leverandører

 

Temamødet er tilrettelagt af faggruppen Danvak Radon.

 

Indlægsholdere

Mette Neerup Jeppesen, Afdelingsleder og radonspecialist, NIRAS A/S

Martin Bendix, R&D Manager (Teknisk chef), BEWI Insulation Danmark

Thomas Berg, Chefingeniør og grundlægger, Radon-Stop

Bemærk, at medlemmer af Maskinmestrenes Forening kan deltage i kurset til ordinær medlemspris.

Notér blot MMF i kommentarfeltet (deltagerkategorien Ikke medlem) ved tilmeldingen, så sørger Danvaks sekretariat for, at den aftalte rabat fremgår af fakturaen.

 

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks