user

Frivillig bæredygtighedsklasse – webinar via Zoom

2020-12-07 14:30:00 2020-12-07 17:00:00 Europe/Copenhagen Frivillig bæredygtighedsklasse – webinar via Zoom Online via Zoom
type af arrangement
Temamøde / Danvak Nordjylland
Geografisk placering
Online via Zoom
Dato for arrangement
07 / 12 - 2020
Dato for arrangement
14:30
Id for arrangement
M 20503

Dette arrangement er blevet afholdt.

Temamøde om den frivillige bæredygtighedsklasse

Indførelsen af den  Frivillige Bæredygtighedsklasse er startet med tilskud fra Realdania på 5,8 mill. kr. til 31 projekter. På temamødet informerer Søren Aggerholm, forskningsleder ved Build (tidligere SBI) om datakravene og Hanne Tine Ring Hansen fra Søren Jensen, Rådgivende Ingeniørfirma nævner planerne for processen i henhold til den Frivillige Bæredygtighedsklasse for et af de 31 Realdania støttede projekter samtidigt med, at nogle af forskellene i processen vedrørende DGNB og Den Frivillig bæredygtighedsklasse nævnes.

Den Frivillige Bæredygtighedsklasse indeholder blandt andet overkommelig udførelse af LCC og LCA via programmerne LCCbyg og LCAbyg.

Fokus på totaløkonomien via LCC beregningen af byggeprisen og den dyre drift, på grund af meget høje elafgifter, kan ændres til fokus på miljøbelastningen via LCA beregningen, når man får tal på stor miljøbelastning ved at bygge nyt kontra lille miljøbelastning ved at opdatere bestående bygning, når både nybygget og renoveret bygning har meget lille – næsten ingen – miljøbelastning ved driften via bæredygtig el fra vindmøller. Hvilke løsninger vinder? Kan vi forvente store omvæltninger af vores daglige arbejde!

Temamødet afholdes som et Webinar via Zoom. Hvis man deltager via en PC, som er på et ”virusbeskyttet” firmanetværk, bør man kontakte sin netværksadministrator inden den 7. december for at få installeret og opstartet Zoom på sin PC – også funktionen med at man under temamødet kan skrive spørgsmål, som vises på skærmen ved siden af indlægsholdernes slides. Indlægsholderne kan læse spørgsmålene i det omfang som tiden tillader det.

Den 7. december bedes man 10 minutter før starten af Temamødet kl. 14.30 aktivere Zoom for at koble sig på Temamødet via et password, som man modtager fra sekretariatet.

I må gerne have kameraet på jeres PC tændt, så man kan vælge at se hinanden, og det er meget vigtigt, at alle undtagen indlægsholderne har slukket for mikrofonen i PC’en, så man ikke forstyrres af baggrundsstøj fra deltagernes lokaler.

Priser (ekskl. moms)

Ordinær

100 DKK

Junior

Gratis

Senior

Gratis

Ikkemedlem

250 DKK

Dette arrangement er blevet afholdt.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks