user

Danvak har fået ny hjemmeside – og nyt logo!

Meget er sket, siden Danvak slog rødder for mere end 50 år siden, ikke kun med de arrangementer, vi udbyder, men også med de medier, vi kommunikerer igennem. Derfor er tiden inde til en modernisering af Danvaks visuelle identitet. Vores nye visuelle identitet kommer til udtryk i form af et nyt logo, en ny hjemmeside og en skarpere designlinje.

Danvaks nye designlinje og logo bliver implementeret løbende på alt fra kuglepenne og blokke til brochurer og kursusmapper.

Vores nye look ændrer selvfølgelig ikke på vores fornemste opgave – at sikre efteruddannelse af højeste kvalitet og netværk til professionelle i HVAC-branchen. Den opgave løser vi bl.a. ved at være i tæt kontakt med vores vigtigste aktiv – vores medlemmer – dig! Derfor må du meget gerne fortælle os, hvad du synes om Danvak, det nye logo eller det sidste arrangement, du har deltaget i. Send os en e-mail, og giv os din mening. Du er også velkommen til at se dig omkring her på danvak.dk, eller tage turen forbi vores LinkedIn-side.

Vi glæder os til at se dig til næste Danvak-arrangement!