user

Isolering af de tekniske installationer DS452 – teori og praksis

Når teknisk isolering skal udføres korrekt, kræver det en tidlig indsats fra mange parter for at komme godt i mål med opgaven. Hvem gør hvad og hvornår? Der skal mere til end man lige skulle tro.

Retningslinjerne i standarden DS452: 2013 bliver tolket forskelligt, alt efter hvem du spørger. Derfor er der behov for en gennemgang af, hvordan den tekniske isolering udføres i praksis. Sammenhængen mellem DS452 og den praktiske udførelse vil komme i spil under dette temamøde.

Kan teknisk isolering udføres korrekt i forhold til montagevejledninger, beskrivelser og den virkelige verden? Vi gennemgår de største faldgruber, hvor vilkår for udførelse af korrekt teknisk isolering er presset.

  • Hvilken rolle har rådgiver, byggeledelsen, installatøren og den tekniske isolatør?
  • Teknisk dialog mellem installatør og isolatør starter i tilbudsfasen.
  • Til projektgranskningsmøderne glemmer man ofte at diskutere teknisk isolering.
  • Er funktionsbeskrivelse tilstrækkeligt og vejen frem?

 

Målgruppe: Alle installatører som beskæftiger sig med installationer, som skal isoleres, rådgivende ingeniører, projekterende arkitekter samt tilsynsførende.

Mads Plough, Adm. direktør, Allan Ploug A/S

Mads Ploug er 2 generation i isoleringsfirmaet Allan Ploug. Har 14 års erfaring i branchen og ejer og leder i dag Allan Ploug A/S som arbejder med alle relevante produktben inden for teknisk isolering. Mads repræsenterer Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening (DIB) i DS 181-Udvalg (DS 452).

Marc Roolfs, Direktør, Delta Teknisk Isolering A/S

Marc Roolfs har over 25 års erfaring inden for branchen. Tidligere skuemester, medlem af diverse Udvalg og formand af DIB siden 2017.

Tilmeld dig Danvaks nyhedsbrev

Modtag nyheder om alle Danvaks aktiviteter direkte i din mailboks