user

Betaling af aktivitet

Priser

Danvak handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Private er dog også velkomne til at handle hos Danvak. Derfor er alle priser på hjemmesiden opgivet både uden og med moms.

Køb af varer eller arrangementer til medlemspris kræver et medlemskab af foreningen. Indmeldelse kan foretages via hjemmesiden eller dette link. Det er medlemmets ansvar at have det korrekte medlemskab, idet priser ved køb afregnes efter medlemstype.

Danvak forbeholder sig ret til at annullere købet, såfremt medlemmet er indmeldt med forkert medlemsstatus. Se vores medlemsbetingelser. Vi vil efterfølgende tage kontakt til køber, så bestillingen kan foretages med korrekt medlemsstatus.

Betaling

Det er muligt at købe med betalingskort eller få tilsendt indbetalingskort. Du kan bruge følgende betalingskort i webshoppen: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Vælger køber at betale med indbetalingskort, er det købers ansvar at opgive korrekte og tilstrækkelige faktureringsoplysninger. Hvis køber opgiver forkerte eller utilstrækkelige oplysninger, der betyder at Danvak skal omfakturere, forbeholder Danvak sig ret til at opkræve et omfaktureringsgebyr på 100,00 kr. eksklusive moms.
Indbetalingskort skal betales senest 20 dage (netto) efter køb.
Ved for sen betaling af indbetalingskort opkræves renter 1,5% pr. påbegyndt måned og et gebyr på 100,00 kr. eksklusive moms.

Såfremt betaling for arrangementer og faglitteratur kræver oprettelse i leverandørsystemer eller lignende, der medfører at Danvak skal udfylde dokumenter m.v. forbeholder Danvak sig ret til at afregne dette efter medgået tid.

Ønskes særlige betalingsbetingelser forbeholder Danvak sig ret til at opkræve et gebyr samt at forlænge afbestillingsbetingelserne.

Særlige regler for juniormedlemmer

For juniormedlemmer er det kun muligt at betale med kreditkort.

2 års reklamationsret

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, ombyttes eller refunderes den. Henvendelse om reklamation skal ske til [email protected].

Forbehold

Der tages forbehold for force majure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.